Çeşitli platformlarda yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya ve özele KPSS şartı olmadan binlerce personel alımı yapılıyor. Bu kapsamda ilanlar, Resmi Gazete, Türkiye İş Kurumu, Devlet Personel Başkanlığı ve kurumların resmi İnternet adresleri üzerinde yayımlandı. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilgili alım yapacak kurumları derledik. Haberimizde başvuru şartları ve detayları ile birlikte sizlerle paylaşıyoruz. Haberimizdeki tüm ilanlar için Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) şartı aranmıyor. Bu kapsamda KPSS siz memur alımı ilanları ve detayları şöyledir.

KPSS SİZ YAYIMLANAN İLANLAR:

İşin Olsa üzerinde yayımlanmış olan haberlere göre, Türk Kızılayı, Emirates, İş Bankası ve Milli Savunma Bakanlığına KPSS şartı olmadan alımla yapılacak. Bu bağlamda ilanların detayları şöyledir.

Türk Kızılayı: Bünyesine farklı pozisyonlarda olan personel alımı ilanları ile çok sayıda alım yapılacak. Kızılay memur personel alımları en az lise mezunu olan adaylar için geçerli olacak.

Emirates: Arap hava yolu şirketi Türkiye kapsamında farklı bölgelerde yapacağı görüşmeler ile bünyesine en az lise mezunu kabin Memuru pozisyonunda alım yapacak.

Milli Savunma Bakanlığı: MSB Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı en az ilköğretim mezunu 2019 yılı için sözleşmeli er alımı yapılacak. 

İş Bankası: İş Bankası 6 farklı pozisyon ile bünyesine farklı alanlard asözleşmeli olarak bilişim personeli alımı yapacağını ilan etti. Alımlar lisans mezunu olan adaylar için geçerli olacak.

TÜBİTAK: Farklı alanlaarda yayımlanan ilanlara göre KPSS şartı olmadan çok sayıda memur alımı yapılacak. Başvuru yapacak adaylar İnternet ortamında başvuru yapabilirler.

İşin Olsa üzerinde duyurulan ilanlara ulaşmak için BURAYA TIKLYINIZ.

İŞKUR ÜZERİNDE YAYIMLANAN KPSS'SİZ ALIMLAR:

Türkiye İş Kurumu farklı platformlar ile memur alımı ve personel alımı istihdamına destek veriyor. Bu kapsamda Kamu grubu ve Kurum dışı yayımladığı ilanlar ile binlerce personel alımı ve memur alımı yapılıyor. Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sıanvı şartı talep edilmiyor. Bu kapsamda alım yapılacak bazı pozsyonlar ise, Temizlik Personeli, Güvenli Görevlisi, Büro Memuru, veri Giriş Memuru, Araştırma Görevlisi, Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi gibi pozisyonlarda alım yapılacak. İşte Kurum Dışı KPSS Şartı Olmadan Memur alımı ve Personel Alımı ilanları.

Yayımlanmış olan İŞKUR kurum dışı alımları için  alım yapacak kurumlar, Bir Çok belediye, Belediye personel şirketleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfarı, Kültür Bakanlığı Kazı Başkanlıkları bünyelerine alım yapacak.

BAŞVURULAR >>>>>> https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

İŞKUR KAMU GRUBU MEMUR ALIMI İLANALRI:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan Kurum Dışı ilanlar dışında Türkiye İş Kurumu Kamu grubu memur alımı ilanlarıda yayımlıyor. Yayımlanan ilanlara göre, Belediyeler, Üniversiteler, Bakanlıklar, Öğretmenevleri, kamu kurum ve kuruluşlar bünyelerine memur personel alımı yapıyorlar.

Ayrıca adayların başvuru yapabilmeleri için en az ilköğretim mezunu olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler talep edilecektir.

BAŞVURULAR VE İLANLAR>>>>> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İşte başvurusu devam eden ve KPSS siz personel alımı yapılan Kamu İlanları şöyledir.

Editör: TE Bilisim