Kamu kurumlarına memur ve personel alımları gerçekleştirilirken, özel sektör işletmelerine yönelik personel alımları da yapılmaya devam ediliyor. Yürütülen personel alımlarıyla alakalı olarak gündeme yansıyan tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Bu personel alımlarının yanı sıra özel sektörde iş ilanları noktasında çok sayıda ilanı yayımlayan ve başvuru süreçlerini yürüten İŞKUR, yeni personel alımlarnı da bir yandan yayınlamaya devam ediyor. Bu personel alımlarına erişim sağlamak ve çok daha fazla detaya erişmek için sitemiz isinolsa.com üzerinde yer alan bilgilendirmelere göz atmanızı öneriyoruz. Şuanda yayımlanmış toplamda 64 bin kişilik personel alım ilanı bulunmaktadır.

HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI YAPILIYOR?

İŞKUR üzerinden hem özel sektör hem de kamu işletmelerine yönelik yayımlanan bu ilanlarda; işçi alımları, memur alımları, personel alımları ve çok daha fazla kadro üzerinden personel alım ilanları gerçekleştirilmektedir. Yürütülmekte olan bu ilanlarla alakalı kadro bilgilerine göz atacak olursak; reyon görevlisi, muhasebeci, garson, danışma memuru, apron memuru, depo memuru, radyoloji teknikeri, ön muhasebe personeli, temizlik görevlisi, güvenlik personeli, satın alma görevlisi, beden işçisi, satış elemanı, büro memuru, hasta kayıt personeli, sekreter, şoför, yük taşıma şoförü, çağrı merkezi müşteri temsilcisi ve daha binlerce farklı meslek grubu üzerinden personel alımları sağlanacaktır. Yürütülecek personel alımlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, aşağıda yer alacak bilgilendirmeler üzerinden tüm detaylara erişim sağlayabilirler.

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan ilanlara başvuruda bulunabilmek için üyeliğinizin olması gerekmektedir. İlanlara yapılacak başvurular öncesinde aday profilinizdeki bilgilerin güncel ve eksiksiz olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Aksi halde ilanalra başvuru yapılamayacaktır. Ayrıca İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinde bulunan iş ve meslek danışmanlarına müracaat ederek de başvurular yapılabilmektedir.

Editör: TE Bilisim