Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre Memur kadrolarında 420 kişi alınacak. KPSS Şartı olmaksızın Memur Alımı yapılacak olup başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecektir. Söz konusu ilanlara başvuru süreci ilanları yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Ayrıca KPSS Siz Memur Alımı için adaylardan aranan başvuru şartları ve ilanlar için detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız.

İŞKUR Hangi Alanlarda Memur Kadrolarına Alım Yapacak!

  • Büro Memuru (Dış Ticaret) 5
  • Büro Memuru (Genel) 342
  • Büro Memuru (İdari İşler) 9
  • Danışma Memuru 24
  • Posta Ayırım Memuru 13
  • Sağlık Memuru 1
  • Üretim Planlama Memuru 26

Başvuru Şartları Nedir?

Söz konusu olan Memur alımı kadroları için adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, En az Lise mezunu olmak,

Tercihen daha önce ofis çalışması tecrübesi olan, İletişimi kuvvetli ve insan ilişkilerinde başarılı, Takım çalışmasına yatkın ve kendini geliştirmeye açık, Ms Office programlarını bilen, bilgisayar kullanımı olan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Nasıl Başvuru Yapılacak?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan Memur alımı ilanlarına başvurular sadece İnternet üzerinden yapılacak. Bu yönde adaylar aşağıdaki adımları inceleyerek başvurularını gerçekleştirebilirsiniz.

1. ADIM: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine İŞKUR üyelik bilgileriniz ile giriş yapınız.

2. ADIM: İlgili ekranda açılan pencerede " Meslek" kısmında yukarıda sizlere verdiğimiz kadroları yazarak ve sonrasında " Ara " butonuna basınız.

3. ADIM: Açılan ilanları meslek grubuna ve niteliklerinize göre ayırarak başvurularını yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim