Yurt Yönetim Memuru Alımı ilanı oldukça uzun süredir bekleniyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının en son 2020 yılı Aralık ayında yayımladı ilan ile Yurt Yönetim personel almıştı. 2021 yılı 8 bin 121 personel alımı ilanları yayımlanmaya başladı. Peki Yurt Yönetim memuru Alımı ilanı ne zaman yayımlanacak?

Öte yandan ise İŞKUR üzerinden Yurt Yönetim Memuru alımı yapılıyor. Kimler başvuru yapabilecek? İlanların detayları nelerdir? tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız.

2012 YILI GSB YURT YÖNETİM MEMURU ALIMI YAPACAK!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ve Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamaya göre GSB 2021 yılı 8 bin 121 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Bunun içerisinde  Yurt Yönetim Personeli Alımı da yapılacak.

Antrenör Alımı ve Spor Uzmanı Alımı ilanlarının gelmesi ile birlikte diğer kadrolar için meraklı bekleyiş arttı.

2021 GSB Yurt Yönetim personeli Alımı Ne Zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurt Yönetim personeli alımı ilanı yayımlanacak. İlanlar yayımlanmaya başladı. gençlik ve Spor Bakanlığının 1350 kişilik kadro ile Antrebör ve Spor Uzmanı alımları geldi. Diğer kadrolarda bekleniyor. Ancak Bakanlık ilanları parça parça yayımlayabilir. Bu yüzden yurt yönetim personeli alımları geçtiğimiz yıl Aralık ayında yapılmıştı. Bu yılda yıl sonunda yayımlanabilir.

GSB 2021 Yılı 1350 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Yayımlandı! Kontenjan Dağılımı?

Yurt Yönetim Perosneli Şartları Ne Olacak?

Yurt Yönetim personeli alımı için adayların öncelike 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınaıvından P3 puan türünden en az 70 puan almış olan, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

İŞKUR İLE 17 YURT YÖNETİM MEMURU ALIMI DEVAM EDİYOR!

İŞKUR aracılığı ile ara ara yayımlanan Yurt Yönetim memuru alımı başvuru süreci devam ediyor. Bu kapsamda alımlar, İstanbul, Ordu, Kırıkkale, Erzurum, Kocaeli, Aydın, Yalova, Denizli illerinde yapılacak. En az ilköğretim mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Alımlar farklı eğitim kurumlarına ve yurtlara yapılacaktır.

İŞKUR İLAN DETAYLARI: esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=44194