Kamuya memur alımı başvurusunda sona geldik. geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlara göre kamuya 682 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak. Söz konusu ilanlar iki kurum tarafından yayımlanmış olup başvurular sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar veya başvuru yapmış ve sonuç bekleyen adaylar için detaylı bilgiyi sizlerle paylaşacağız.

İki Kurum 682 Memur Alımı Yapacak!

Yayımlanan ilanlar ile iki kuruma 682 memur alımı başvuruları sona eriyor. Bu kapsamda alımlar,

  • Gençlik ve Spor Bakanlığı,
  • İletişim Başkanlığı,

tarafından gerçekleştirilecektir.

Başvuru Süreci Sona Eriyor!

Söz konusu iki kurumun memur alımı başvuruları da 4 Şubat 2022 tarihi ile sona erecek. Geçtiğimiz günlerde başlamış olan başvurularda son güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan veya ilanı daha önce duymamış olan adaylar aşağıdaki bağlantıları inceleyerek ilanların detaylarına ulaşabilirler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 652 Yurt Yönetim Personeli Alımı:

GSB bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 652 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. Alımlar 10 Grupta Kadın erkek adaylardan alınmaktadır. Bu yönde Erkek 334 ve Kadın 318 Memur alımı yapılacak. Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek olup öte yandan alımlar KPSS Puanı ile yapılacak. KPSS En az 60 puan ile memur alımı için adaylardan 2020 yılı KPSS Puanı ile P3 puan türüne göre alım yapılacaktır.

Henüz Başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bağlantıdan ilanı inceleyebilir ve başvurularını Elektronik ortamda gerçekleştirebilirler.

İletişim Başkanlığı 30 Memur Alımı:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 30 kişilik kadro ile Uzman yardımcısı Alımı yapacağını bildirdi. Alımlar için KPSS Şartı aranmayacak. Bu yönde KPSS siz Personel alımı için en az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Hukuk, siyasal bilgiler, iktisadî ve idarî bilimler, işletme ve iktisat fakültelerinden, İletişim fakültelerinden, Mühendislik fakültelerinin bilgisayar mühendisliği bölümlerinden, lgi fakültelerin psikoloji, antropoloji, sosyoloji, sosyal antropoloji, halkbilim, insan ve toplum bilimleri bölümlerinden lisans mezunu olmak gereklidir.

KPSS şartı yerine adaylardan Sınav ücreti alınacak. 250 TL ücret karşılığında sınava alım yapılacak. Başvurular sadece İnternet üzerinden yapılacaktır. İlanın detaylarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir ve başvurularınızı Anadolu Üniversitesi başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.