Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlara göre iki belediye bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda 55 kişilik boş kadro ile Zabıta memuru alımı yapılacak. Bu kapsamda Yıldırım Belediyesi ve Çorlu Belediyesi memru alacak. Başvurular 24 Ağustos 2020 tarihinde başlamış olup önümüzdeki gün sona erecek. Peki ilanlar hakkında detaylar nedir? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

İLANLARIN DETAYLARI:

Yıldırım Belediyesi: Belediye 30 kişilik boş kadro ile Lisans mezunu 20 ve Ön Lisans Mezunu 10 Zabıta memur ualımı yapılacak.Adaylardan KPSSden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Çorlu Belediyesi: Erkek ve Kadın adaylar içersinden KPSS 65 puan ile Lisans mezunu 25 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Zabıta memuru alımına başvurularda genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca adaylardan özel olarak, 2018 yılımda yapılan KPSS'den Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 65 ve 70 puan almış olmak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kadınlarda 160 cm ve Erkek adaylardan 167cm boyundan kısa boylu olmamak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Yıldırım Belediyesi ve Çorlu Belediyesi memur alımları için başvurularda son günlere geldik. Adaylar başvurularını en geç 28 Ağustos 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Bu yönde başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen belediyelere yapılacaktır. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Yıldırım Belediyesi Memur Alım İlanı

Çorlu Belediyesi Memur Alım İlanı

Editör: TE Bilisim