İki Bakanlık geçtiğimiz günlerde yayımladığı memur alımı ilanlarına göre farklı kadrolarda 350 Memur Alımı yapacaklar. Bakanlıkların farklı ilanlarına göre Memur Alımı en az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylardan gerçekleştirilecektir.

İlanlara başvurular geçtiğimiz günlerde başlamış olup artı ksona eriyor. En geç 30 veya 31 Ocak 2022 tarihlerine kadar alınacak başvurular için adaylar aşağıdaki bilgileri kullanarak ilanların detaylarına ulaşabilir.

Adalet Bakanlığı CTE Memur Personel Alımı İlanları ve Detayları:

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü iki farklı ilan ile Kamu personeli alımı ve memur alımı yapacak. Toplamda 177 kişilik kadro ile alım yapılacak olup kontenjan dağılımı ve ilan detayları şöyle:

CTE 22 Kamu Personeli Alımı İlanı:

Ceza ve Tevkifevleri Genel - Müdürlüğü - bünyesine Kamu personeli alımı kapsamında Lise, Ön Lisans ve Lisans kapsamında olmak üzere 22 kişi alacak. Bu yönde alımlar Gemi Adamı ve Teknisyen kadrolarında yapılacak. Kadrolu Kamu personeli alımı için 2020 yılında yapılan KPSSP94, KPSSP93 veya KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacaktır. Alanına Göre Özel Başvuru şartları ve detaylı Kontenjan dağılımı için Aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

CTE 22 Teknisyen ve Gemi Adamı Personel Alımı Kılavuzu Ek1-Ek2-Ek3

CTE 150 Memur Alımı İlanı:

CTE 2022 yılı için İdare Memuru alımı sona eriyor. Kadın Erkek adaylar içerisinden olmak üzere 150 İdare Memuru alımı yapılacak. Başvuru için 2020 Yıkı KPSS puanı kullanıacak olup adayların en az 70 puan almış olması ve belirtilen eğitim, Yaş ve diğer niteliklerin taşınıyor olması gereklidir. Başvurular 31 Ocak 2022 tarihinde sona erecek. -

CTE 2022 Yılı 150 İdare Memuru Alımı İlanı Ek1 Ek2! KPSS, Yaş ve Şartlar Nedir?

Milli Savunma Bakanlığı Memur Alımı İlanları ve Detayları:

Milli Savunma Bakanlığı yayımladığı duyuru ile bünyesine farklı birimlerde olmak üzere toplada 173 kişilik kadro ile memur persoel alımı yapılacak. İşte ilan detayları ve şartlar.

MSB, Harita Genel Müdürlüğü ve Genelkurmay Memur Alım İlanı:

Milli Savunma Bakanlığı ve bağlı olduğu kuruluşlar bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 21 farklı meslekte 93 Memur Alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar, - - 2 Aşçı, 2 Çocuk Eğitimcisi, 1 Garson,2 Grafiker, 1 Hizmetli, 1 İstatistikçi, 6 Mal Sorumlusu, 6 Memur,14 Mühendis, 1 Şoför, 9 Tekniker, 10 Teknisyen, 1 Terzi, 11 Uzman, 1 Berber, 2 Hesap Sorumlusu, 1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 V.H.K.İ. kadrolarında yapılacak. Başvuruılar 30 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecektir. İlana başvurular KPSS Puanına göre alınıyor. Detaylı bilgi için bağlantıyı kullanabilirsiniz.

MSB ve Genelkurmay 21 Meslekte 93 Memur Alımı! Lise, Ön Lisans ve Lisans

MSB ve Komutanlıklara Memur Alımı İlanı:

Milli Savunma Bakanlığı ve komutanlıklara 80 Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Buna göre, - - Milli Savunma Bakanlığına farklı alanlarda olmak üzere 44 Memur Alımı - yapılacak. - Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı kadrosuna Genel İdare Hizmetleri sınıfında Ankara - Genel Kurmay Başkanlığına 10, Kara Kuvvetleri Komutanlığına 10, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına 8 ve Hava Kuvvetleri Komutanlığına 8 memur alımıyapılacak.

MSB, Genelkurmay ve Komutanlıkları 2022 Yılı 80 Memur Alımı ( Uzman Yardımcısı ) İlanı