Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Engelli olarak Büro Memuru pozisyonunda alım yapılacak. Söz konusu ilana İİBF mezunları veya Mühendislik fakültesinden mezun olan adaylar başvuru yapabilecek. İşte ilanın detayları:

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum : Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı:

Kişisel Durum : Engelli

Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli

İşveren Statüsü : Kamu

Pozisyon Sayısı : 2

Kadro: Büro Memuru

Bu doğrultuda Doğu Karadeniz Kalkınma ajansı bünyesine 2 lkişilik boş kadro ile büro memur alımı yapacak. Adaylardan bazı genel ve bazı özel nitelikler aranmakta olup bu nitelikleri yerine getiren adaylar başvuru yapabileceklerdir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Kalkınma Ajansı öncelikle adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Engelli olduğunu gösteriri sağlı kraporuna sahip olmak, Herhangi bir arşiv kaydı veya sicil kaydı bulunmamak gibi genel nitelikler aranacaktır.

Özel olarak ise, Alanında en az 5 yıl mesleki tercübe sahibi olmak ve istenilen deneyime sahip olduğunu SGK dan alınacak belge ile ibraz etmek, İİBF veya Mühendislik fakültelerinin her hangi bir bölümünden mezun olmaları gereklidir. İşe yerleşen kişiler Artvin veya Giresunda İstihdam edilecektir.

BAŞVURULAR:

Başvurular 09 Mayıs 2019 tarihi itibari ile başlamış olup adaylar başvurularını en geç 4 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda en geç 13 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılacak başvurularda adayların mutlaka şartları taşımaları ve süresi içerisinde başvuru yapmaları gereklidir.

İlgili ilana ulaşmak ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim