VİZE VE PASAPORT MEMURU ALIMLARI YAPILIYOR

Kamuya ve bağlı özel işletmelerine yapılan memur alımlarının yanı sıra, özel şirketlerin havaalanlarındaki kuruluşları için ilanlar da yayımlanmaya başlamıştır. Bu ilanlar arasında 4 ayrı havaalanına personel ve memur alımları gerçekleştirilmektedir. Yayımlanan vize ve pasaport memuru kadrosu alımları için aşağıda yer alan bilgilendirmeleri okumanızı önermekteyiz. Başvurularda problem yaşamamak adına, uyarıların dikkate alınması adaylarımızın menfaatine olacaktır. Aksi durumlarda çeşitli hak kayıpları, mağduriyetler yaşanabilmektedir.

HAVAALANLARINA MEMUR ALIMLARI BAŞVURU KOŞULLARI

4 ayrı havaalanına vize ve pasaport memuru alımı yapıldığı için başvurularda adaylarda aranan ortak özelliklere değineceğiz. Gerçekleştirilen bu alımlarda adayların; askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olması, T.C vatandaşı olması, sağlık problemi bulunmaması, takım çalışmasına yatkın olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, kendisine verilecek görevleri zamanında yerine getirebilecek olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, herhangi bir suçtan ötürü hüküm giymemiş olmak, mesleki bilgi sahibi olmak, sorumluluk bilinci gelişmiş olmak, güleryüzlü çalışma prensibini benimsemiş olmak, bilgisayar kullanımını biliyor olmak, yabancı dil biliyor olmak, dış görünüşüne dikkat etmek ve prezentabl olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Başvuruda bulunmak isteyen ziyaretçilerimiz aşağıda yer alan bağlantılar aracılığıyla özel bir kariyer sitesinden yayımlanan bu ilanlara erişim sağlayabilirler. İlanlar farklı şehirlerde yayımlanmış olup, toplamda 5 ayrı bağlantı bulunmaktadır.

Antalya: https://goo.gl/yTEUHX 
Muğla: https://goo.gl/DxgHwt
Muğla: https://goo.gl/APWNiJ
İzmir: https://goo.gl/T7PWfb
İstanbul: https://goo.gl/5v41wR

Tüm memur personel alımları, personel alım haberleri ve çok daha fazlası için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

İOS> TIKLAYINIZ
ANDROİD> TIKLAYINIZ