Ticaret Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yayımladığı memur alımı ilanına göre Bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 750 kişilik boş kadro ile Gümrük Muhafaza Memuru alımı yapılacak. Başvuru süreci 9 Ağustos 2021 tarihi ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Memur adayları için hatırlatma haberi için yazdığımız bu haberimizde Ticaret Bakanlığı memur alımı hakkında bilmeniz gerekenlri aktaracağız.

İLANIN DETAYLARI:

Henüz ildan haberdar olmayan adaylar için bir kez daha bilgi verecek olursak, Bakanlık 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında Gümrük Muhafaza Memuru alımı yapacak. Alımlar 25 farklı şehirde yapılacak .

ŞEHRE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adayların  başvuru yapabilmeleri için mutlaka 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Sonrasında 35 yaşını doldurmamış olmak, En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Erkeklerde 172 cm ve kadınlarda 165 cm boyundan kısa boylu olmamak, KPSS'den P3 puan türünen en az 70 puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

9 Ağustos 2021 tarihi ile başlayan başvurular en geç 18 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştiremeniz gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adayların son şansı diyebiliriz. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak başvuru ekranı ve kılavuza ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU EKRANI