Kamuya ve özel sektör işletmelerine 2018 yılının son personel alım ilanları yayımlanıyor. 2019 yılına tam kadro başlamak isteyen kurum ve işletmeler, İŞKUR üzerinden personel alım ilanlarını yayımlamaya devam ediyorlar. 2019 yılı içinde personel ihtiyaçlarını gidermek, yeni hizmet yılına başlarken personel ihtiyaçlarını karşılayarak vatandaş ve müşteri memnuniyetini arttırmak isteyen tüm kurumlar ve işletmeler, İŞKUR üzerinden ilanlarını yayımlayarak, başvuruları toplamaya başlıyorlar.

2019 yılı için geçerli olmak üzere binlerce kişilik kamu personeli ve memur alımı ilanı yayımlanmış durumda. Bu ilanlara sitemiz isinolsa.com üzerinden erişim sağlamak mümkündür. İlanlara ulaşmak isteyen ziyaretçilerimiz sitemiz üzerinden yayımlanan tüm ilanlara ve başvuru şartlarına erişim sağlayabilir, başvurularını gerçekleştirebilirler. Bu kamu personeli ilanlarının yanı sıra, özel sektör hastanelerine de hasta kayıt kabul memuru pozisyonunda memur alımı yapılmaktadır. Bu hasta kayıt kabul memuru alımları için adayların işe başlamaları halinde ne görevler üstlenecekleri, çalışma şekilleri ve aranan şartlara kısaca değinelim:

Hasta kayıt memuru ne iş yapar?

Hasta kayıt kabul memurları, hastaların ilk muayene alanına yönlendirilmesi, hasta kayıtlarının girilmesi, ilgili birimlere evrak ve dosyalarının iletilmesi, varsa tahlil sonuçlarının sisteme girilmesi ve vatandaşlara teslim edilmesi gibi görevleri üstlenmektedirler. İŞKUR üzerinden açık iş ilanları alanından hasta kayıt kabul memuru şeklinde armaa yapılarak güncel ilanlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tüm ilanlara şuanda başvurular alınmaktadır. İŞKUR üye profili bulunan ve bilgileri güncel olan adaylar, başvurularını anlık olarak gerçekleştirebilirler.