Geçtiğimiz günlerde duyurusu gerçekleştirilen 3243 işçi alımıyla alakalı başvurular alındı ve adaylar başvurularının ardından nihai listeye dahil edildiler. 3243 işçi alımıyla alakalı nihai listeler İŞKUR üzerinden yayımlandı ve başvuru yapan herkes isimlerini bu listede gördüler. İŞKUR nihai listeleri iş başvurularım bölümünden adayların erişimine açıldı ve geçtiğimiz günler itibariyle adaylar da bu başvurularını nihai listeler olarak aktarıldı.

NİHAİ LİSTELER AÇIKLANDI, KURA ÇEKİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İŞKUR üzerinden nihai listelerin açıklanmasıyla beraber Gençlik ve Spor Bakanlığı 3243 işçi alımı kura çekimi noter huzurunda bugun saat 10.00 itibariyle çekildi. Noter huzurunda çekim yapılan bu işçi alım sürecine ilişkin adayların da katılımına olanak tanındı ve kura çekim sonuçları belli oldu. Sonuçların belli olmasıyla beraber adaylar gsb işçi alımı kura sonuç sorgulama ekranını merak etmektedirler. Merak edilen konuların başında yer alan bu işçi alım süreciyle alakalı bilgilendirmelere yer vermeye çalışacağız.

3243 İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇ SORGULAMA SAYFASI , SONUÇLAR NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Yapılan kura çekim işlemlerinin tamamı sonlandırıldı ve şuan itibariyle aslında sonuçlar belli oldu. Farklı adreslerde adayların katılımıyla sağlanan ve noter huzurunda gerçekleştirilen bu kura çekimleriyle beraber, göreve başlayacak adaylar kesinlik kazandı. Kura çekimlerine gidemeyen adaylar 2 gün içerisinde sonuçlarını İŞKUR sayfası üzerinden öğrenebilecekler. Sonuçlar açıklandığı ve sitede yer aldığı anda sitemiz İŞİN OLSA üzerinden mobil uygulamalarımız aracılığıyla sizlere ulaştırılacaktır. Aşağıda yer alacak bağlantılar aracılığıyla mobil uygulamalarımızı indirebilir, sonuçlar açıklandığı anda bildirim alabilirsiniz.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ