Geçtiğimiz günler itibariyle ilana çıkan ve başvuruları alınan Gençlik ve Spor Bakanlığı 3243 işçi alımıyla alakalı nihai listelerin açıklanmasının ardından, noter huzurunda kura çekimleri yapıldı. Türkiye' nin farklı noktalarında adayların da katılımlarıyla gerçekleştirilen kura çekimlerine yönelik henüz bir duyuru yayımlanmadı. Kura çekimlerine eşlik eden ve orada bulunan adaylar kura sonuçlarını öğrendiler ancak gidemeyen adaylar henüz kura sonuçlarını öğrenemediler. Konuyla alakalı olarak henüz bir duyurunun yapılmadığını düşünen adaylar, sosyal medya platformlarında tepki göstermeye başladılar. Konuyla alakalı olarak da bakanlık tarafından bir duyuru yayımlandı.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DUYURU YAPTI

Yapılacak 3243 işçi alımıyla alakalı kura sonuçları belli oldu. Sözlü sınava katılacak adayların belli olmasıyla beraber, çok sayıda kişi kura sonuçlarını öğrenmek istiyorlar ancak henüz bu alımla alakalı bir sonuç sorgulama sayfası bulunmuyor. Bu konuyla alakalı bakanlık tarafından aşağıdaki resimde görülen açıklama gerçekleştirildi.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KURA SONUÇ AÇIKLAMASI

Yukarıdaki açıklamada da görüldüğü üzere henüz kura sonuçları bakanlığa ulaşmadı. Türkiye' nin farklı noktalarında çekilen kura sonuçları, tek tek toplanıp bakanlığa iletilecek ve bakanlık da bu başvuru sonuçlarını sitesi üzerinden sorgulama ekranıyla kamuoyuna ulaştırılacak. Farklı noktalarda gerçekleştirilen, katılım sağlayan adaylar tarafından da hakkaniyetle yürütüldüğü ifadeleri kullanılan GSB 3243 işçi alımı kura sonuçlarının yakında açıklanması beklenmektedir. Muhtemelen bugün akşam saatlerinde ya da yarın itibariyle kura sonuçlarının ilgili sorgulama ekranının adaylara açılması beklenmektedir.

KURA SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİM ALMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİR.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim