Gelir İdaresi Başkanlığı Memur Alımı sonuçları açıklandı. 2021 yılı 750 Gelir Uzman yardımcısı ( GUY ) alımı yapacağını bildiren Başkanlık başvuruları 15 - 24 Kasım 2021 tarihleri arasında almış olup sonuçları giç bekletmeden açıkladı. Aralık ayında yapılacak Uzman yardımcısı Alımı Giriş sınavı için adaylara giriş belgelerini açıkladı. Farklı 13 İlde 750 Memur Alımı yapacak olan GİB 11 Aralık 2021 tarihinde yapacağı Sınav ile değerlendirme sonucuna göre atama yapacak.

6 Ayrı Binada Sınav Yapılacak!

Bildiğiniz üzere GUY Alımı sunavları sadece Ankara'da yapılacak. Bu kapsamda sınava katılacak olan binlerce aday Ankara'da bulunan farklı Üniversitelerde sınava katılacaklar. İlgil 6 ayrı sınav binası GİB tarafından açıklandı. Sınav Ankara Gazi Üniversitesi,

  1. Fen Fakültesi,
  2. Gazi Eğitim Fakültesi C Blok,
  3. Gazi Eğitim Fakültesi F Blok,
  4. Gazi Eğitim Fakültesi Merkez Binası,
  5. Teknoloji Fakültesi Buhara Binası A Blok,
  6. Teknoloji Fakültesi Ertuğrul Dursun Önkuzu Binası B Blok,

Saat Kaçta Binalarda Hazır Olunması Gerekli?

Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı 11 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 10:00’da başlayacak olup, adayların saat 09.00’da sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Yazılı Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı!

Gelir Uzman yardımcılığı için Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar için Sınav Giriş Belgesi düzenlenecektir. Adaylar bu belgeler ile birlikte 11 Aralık 2021 tarihi saat 10:00'da ilgili binalarda sınavlara başlayacaklar.

SINAVA KATILACAK ADAYLAR BURADA TIKLA SENDE KATIL

Sınav Giriş Belgesi Sorgulama

Adaylar, http://sinav.gib.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve Şifreleri ile sisteme giriş yaptıktan sonra, "Başvurularım" bölümünden sınava ilişkin Sınav Giriş Belgesi'nin dökümünü alabileceklerdir.

SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI

SINAVA KATILACAK ADAYLARIN SINAV YERİNİ GÖSTEREN LİSTE

Sınava Getirilmesi Yasak Olan Eşyalar:

Adayların çanta ve benzeri eşyalar,çağrı cihazı, telsiz, cep telefonu, hesap makinesi ve benzeri cihazlar,fotoğraf makinesi, cep bilgisayarı, ile saat fonksiyonu dışında fonksiyonu bulunan saatlerle sınava girmeleri kesinlikle yasaktır.

İlgili eşyaların getirildiği anlaşılırsa sınavla alakalı tutanak yazılacak olup sınavları geçersiz sayılacaktır.