Gençlik ve Spor Bakanlığı Memur Alımı İlanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre GSB bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda 25 Uzman Yardımcısı Alımı yapacak. Alımlar KPSS Puanına göre değerlendirilecek olup başvuru şartları, Alım yapılacak kadrolar ve KPSS detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ ALANLARDA MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yayımladığı ilana göre 25 kişilik kadro ile Uzman Yardımcısı Alımı yapacak. Alımlar 3 farklı alanda yapılacak olup KPSS Puanına göre dağılım şöyledir;

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak.

2-Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren ve yukarıda yer alan tabloda belirtilen öğrenim dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.

3-Yarışma sınavının yapılacağı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak.

4-ÖSYM tarafından 2019 ve 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında, yukarıda öğrenim dallarına göre belirlenen puan türlerinden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

5-Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak. 6-Devamlı olarak görev yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Gençlik ve Spor Bakanlığı memur alımı başvuruları 08 - 15 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını basvuru.gsb.gov.tr adresi üzerinde bulunan “Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı Başvuru Formu” nu doldurarak elektronik ortamda yapacaklardır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim