Gelir İdaresi Başkanlığı az önce yayımladığı duyuru ile 750 GUY alımı hakkında sonuçlar geldi.

Gelir İdaresi Başkankanlığı geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilan ile 2021 yılı 750 Memur ( GUY ) Alımı ilanı yayımlanmıştı. Binlerce başvuru alınmıştı ve sonuçları açıklanan adaylar 11 Aralık 2021 tarihinde GUY yazılı sınav bölümüne katılmışlardı. 13 İlde yapılan sınavlar için sonuçlar açıklandı.

Hatalı Soru Kabul Edildi!

Gelir İdaresi Başkanlığından gelen duyuru ile " Söz konusu sınavın yazılı bölümünde A kitapçığı 45’inci ve 96’ncı sorular, B kitapçığında ise aynı sorular olan 23’üncü ve 74’üncü soruların hatalı olduğu anlaşıldığından Sınav Kurulunca söz konusu sorular her aday tarafından doğru cevaplanmış kabul edilmiştir. " şeklinde açıklama yapıldı.

GUY Alımı Sınav Sonuçları Duyuruldu!

Gelir İdaresi Başkanlığı 11 Aralık 2021 tarihinde Yapılan Gelir Uzman Yardımcısı alımı için yazılı sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, puanlarını https://sinav.gib.gov.tr internet adresinden sisteme giriş yaparak öğrenebilirler. İşte 13 şehir listesi:

Sözlü Sınav Ne Zaman Yapılacak?

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınav tarihleri ve yeri ilerleyen günlerde tekrar duyurulacaktır. Adaylar sözlü sınav tarihleri için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirip bildirimlerden haberdar olabilir.

Bakanlıpı takip etmek isteyen adaylar (www.gib.gov.tr) adresindeki duyuruları inceleyebilirler.