Erzurum Teknik Üniversitesi 14 Aralık 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki memur personel ihtiyacını karşılamak üzere avukatlık kadrosunda alım yapacağını duyurdu. Erzurum Teknik Üniversitesi Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Hukuk Müşavirliği ve Avukatlık Giriş Sınavı ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca münhal bulunan 1 (bir) adet Avukat alımı yapacak. Alımlar bazı şartlar dahilinde ve istenilen belgeler ile gerçekleşecek. 

Alımlar, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlara göre, Son başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi geçmemiş Kamu Personeli Seçme Sınavı P3 puan türüne göre en az 70 puan almış, Başvuru tarihinin son günü itibari ile avukatlık ruhsatnamesine sahip, Hukuk Fakültesi mezunu olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu’nca kabul edilmiş yurt dışındaki Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak ve Avukatlık olarak en az 2 yıl deneyime sahip adayların başvuruları kabul edilecektir. Bu şartlara uygun olan adaylar ancak Üniversite tarafından kabul edilebilir. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, Üniversitesinin resmi internet sitesinden indirecekleri başvuru formununu doldurmuş hali ile, Diploma örneği ile, 3 adet Vesikalık fotoğraf, KPSS sonuç belgesi ve Avukatlık ryhsatnamesi örneği ile başvuru yapabileceklerdir. Burada istnilen belgeler dışında belge sunan veya eksik belge sunan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvurular en geç 28 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını şahsen veya posta yoluyla; Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlük Binası Kat:2 Havaalanı Yolu Üzeri Yakutiye/ERZURUM adresinde bulunan, Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına yapılacak olup postada yaşanabilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim