HASTANE PERSONELİ ALIMLARI BAŞLADI

Yayımlanan ilanda hastane personeli kadrosunda görev almak isteyecek adaylara yönelik çok sayıda kadro yer almaktadır. Başvuru yapmak isteyecek adayların standart olarak iş başvurularında aranan şartlara ilave olarak deneyim sahibi ya da belirtilecek sertifikalara sahip olmaları istenebilmektedir. Yürütülen bu alımlarla alakalı bilgilendirmelere geçecek olursak; aşağıdaki kadrolara alımın yapılacağını söylemek mümkündür:

Ön Muhasebe Personeli, Ameliyathane Temizlik Personeli, Hasta İletişim Uzmanı, Hasta Kabul Vezne Personeli, Biyamedikal Mühendisi, Hasta Danışmanı, Ofis Destek Elemanı, Enfeksiyon Kontrol ve Sterilizasyon Hemşiresi, Temizlik Personeli, Makam Şoförü gibi pozisyonlar üzerinden özel Dünya Göz Hastanesi bünyesine personel ve işçi alımları gerçekleştirilmektedir.

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

Dünya Göz Hastanesi tarafından yukarıda belirtilen pozisyonlarda personel ve işçi alım ilanları yayımlanmıştır. Bu ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için, aşağıda yer alacak bağlantıyı tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırmanız gerekmektedir. Açılacak sayfadan tüm bilgilere rahatlıkla erişim sağlayabilirsiniz.

İlan bağlantısı> https://goo.gl/1TN3RN

İŞKUR ÜZERİNDEN DE PERSONEL ALIMLARI YAPILIYOR

İŞKUR aracılığıyla yapılan memur personel alımları bulunmaktadır. Bu ilanlarda özel sektör işletmelerine farklı kadrolardan personel alımları yapıldığı gibi, kamu kurumlarına da TYP kapsamında personel alımları söz konusudur. İlanlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

TYP İLE 10 FARKLI İLE İŞÇİ ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖZEL İŞLETMELERE TÜRKİYE GENELİ MEMUR PERSONEL ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞİN OLSA UYGULAMALARINI İNDİR - TÜM İLANLARA ANINDA ULAŞ!

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim