İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğüne 2019/1, 2 ve 3. dönem personel alım ilanlarından bir tanesi olan 9 kişilik aşçı alımı başvuruları bugün tamamlanacak. 

657 sayılı kanunun 4-a maddesi uyarınca kadrolu aşçı alımlarında yardımcı hizmetler kadrosunda personel istihdamları gerçekleşecek. Bartın, Bitlis, Kocaeli, Özel Harekat  Dairesi Başkanlığı, Polis Akademisi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Van ilinde toplamda 9 aşçı görevlendirilecek.

EGM AŞÇI ALIMI

Başvuru yapacak olan adayların ortaöğretim yiyecek içecek hizmetleri alanlarından, aile ve tüketici hizmetleri alanlarından ve yönetimi ile beslenme alanlarından turizm ve otelcilik ve turizm alanlarından birinden mezun olması istenilmektedir. 

Aşçı kadrosundaki alımlarda başvurular 20 Ocak tarihinde başladı. Adayların Kimlik belgesi, ş 2 adet vesikalık fotoğraf , başvuru için tercih, kpss sonuç belgesi, mezuniyet belgesi ile birlikte 24 Ocak 2020 tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekmektedir. 2018 kps sınavlarından P94 puan türünden en yüksekten başlamak kaydı ile 5 katına kadar aday sözlü ve uygulamalı sınava alınacaklar. Sözlü ve sınavlar için egm.gov.tr adresi üzerinden resmi açıklamalar yapılacak. 

Aşçı alımı başvuru şartları

ADALET BAKANLIĞI

Adalet Bakanlığına 7 pedagog alımı başvuruları da 24 Ocak 2020 tarihi itibari ile tamamlanacak. KPSS P3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan alan adayların başvuru yapabileceği alımlarda 35 yaşını doldurmamış olmak gerekmektedir. Eğitim şartlarında; Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden ve “Eğitim Programları ve Öğretim bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilecekler. 

Adalet Bakanlığı memur alımı başvuruları

İŞİN OLSA