Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı duyurusunda aşçı alımı yapacağını bildirdi. Alınacak adaylar için başvuru süresi doldu. Sadece bu gün yapılacak olan başvurular geçerli sayılacak. Yani yapılan duyuruya göre son başvurular 13 Ocak 2017 tarihine son! Alınacak adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan şartı aranacaktır. Emniyet Genel Müdürlüğü aşçı alımı kadrolu olarak yapacak. Ayrıca adaylara sınav şartı uygulanacak olup, sınavdan başarılı puan alan 23 kişi kadroya alınacaktır. Sınav sözlü olarak yapılacak olup başvuru şartlarına uygun olan adaylar sadece sınava katılacaktır. Başvurular, Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Rize, Şırnak ve Tunceli illerinden alınacaktır.

Adaylardan,Aşçılık, Mutfak, Yiyecek İçecek Hizmetleri Ortaöğretim bölümlerinin birinden mezun olmak., 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilmiş olan şartları taşımaları, Belirtilen kadrolara ait öğrenimleri olması ( bu şarta ilanın tam metinlerinde bulunana her kadro için farklı olan öğrenim durumuna bakabilirsiniz), yapılacak olan güvenlik soruşturmasında ve arşiv araştırmasında olumlu sonuçlar verecek olan adaylar, Sağlık durumu açısından belirtilen şartları taşımaları, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan Sözlü ve uygulamalı sınavdan başarılı olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmaları şartları aranmaktadır. Bu şartlara uygun olan adayların başvurularını kabul edilecektir. Ayrıca başvuruları kabul edilen adaylar Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak sınava katılarak başarılı olmaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak olan adaylar, Bulunduğunuz il Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.  Başvuru sırasında istenilen belgelere ve diğer bilgilere ulaşmak için ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz. Her kadroya ait farklı metin bulunmakta olup bunlara aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Aşçı Kadrosu için: Başvurular 09/01/2017 – 13/01/2017 tarihleri arasında yapılacaktır.  Aşçı, 
Editör: TE Bilisim