Emirates memur alımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda gündeme gelmiş olan Emirates kabin memuru alımı oldukça ilgi görmüştü ve adaylar başvuru yapmak için görüşmelere gitmişlerdi. Şimdi ise tekrar Emirates Havayolu şirketi tarafından yeni görüşme tarihleri eklendi ve bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere Emirates kabin memuru alımı ilanları hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

EMİRATES YENİ KABİN MEMURULARI ALACAK!

Emirates resmi kariyer sitesi üzerinde yayımladığı ilanlara göre bünyesindeki eksikliği karşılamak adına kabin memuru alımı yapacağını ilan etti. Daha önce İstanbul ve izmir gibi bölgelerde görüşme düzenleyen Emirates kabin memuru alımları hala devam ediyor. Görüşmeler İzmir, İstanbuş ve Antalya illerinde yapılacak olup görüşme tarihleri ve başvuru şartlarını sizlere tekrar aktarıyoruz.

YENİ GÖRÜŞME TARİHLERİ EKLENDİ!

Emirates tarafından yeni görüşme günleri eklenmiş olup 3 farklı şehirde görüşme yapılacak. Bu kapsamda, İzmir, İstanbul ve Antalya illerinde görüşmeler yapılacak olup, ilk görüşme 09 Eylül 2019 tarihinde İzmirde yapılacak.Sonrasında İstanbul ve Antalya illerinde yapılacak görüşme detayları şöyle:

  • İzmir 09 Eylül 2019 tarihi saat 09:00'da Otel: Mövenpick Otel İzmir Cumhuriyet Bulv. No: 138 Alsancak |35210 | İzmir adresinde görüşme yapılacak.
  • İstanbul 17 Ekim 2019 tarihinde saat 09:00 da TBC'de görüşme yapılacak.
  • Anyalta'da ise 21 Ekim 2019 tarihinde saat 09:00'da TBC de görüşme yapılacak.

Emirates bünyesinde kabin memurluğu yapmak için İstekli kabin ekibi adaylarının işe alım etkinliğimize davet almak için çevrimiçi başvuru yapmaları gereklidir. Ayrıca Açık gündüz etkinliklerimizden herhangi birine katılmaya istekli kabin ekibini davet ediyoruz. Lütfen aşağıda belirtilen kriterleri bildiğinizden emin olun ve özgeçmişinizin bir kopyasını ve fotoğrafını getirmeniz gereklidir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Emirates Kabin memuruluğu yapmak isteyena dayların bazı nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Başvuru şartlarını taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. İşte aranan nitelikler;

  • Başvuru yaptığı anda en az 21 yaşında olmak,
  • Erkek veya bayanlarda ayak uçlarında dururken kol kaldırıldığında 212 cm erişime sahip olabilmek,
  • Erkeklerde veya Bayanlarda en az 160 cm boyun olmak,
  • En az lise mezunu olmak,
  • Akıcı bir şekilde yazılı ve sözlü olarak İngilizce biliyor olmak,
  • Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sğalık sorunu olmamak ve Sağlıklı bir Vücut Kitle İndeksi (BMI) ile bu zorlu rol için fiziksel olarak uygun olmak,
  • Emirates kabin mürettebatı üniforması içindeyken görünür dövmeler yok (kozmetik ve bandaj kaplamalarına izin verilmez)
  • Her zaman eni insanlara, yeni yerlere ve yeni durumlara uyum sağlayabilmek,
  • Pozitif, kendinden emin, esnek, arkadaş canlısı ve diğerlerine yardım etmek konusunda istekli olmak,

BAŞVURU KABUL EDİLMESİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER?

Emirates kabin memuru alımı için başvuru yapacak adayların mutlaka dikkat etmeleri gereken bazı hususlar vardır. Bunlar ise, Her zaman iyi performans göstermeye karalı olmak, hiç şüphesiz oldukça zorlu bir çalışma programını yönetebilmek, kültürel olarak farkında olacak ve kim olduğumuzu yansıtmak, profesyonel, empatik, ilerici, vizyoner ve kozmopolit olmak gibi nitelikler  değerlendirme gününde bizimle buluştuğunuzda  aranan özelliklerdendir. Ayrıca Son olarak, harika bir ilk izlenim bırakmak için, başvurunuz için fotoğraflarınızı çekerken ve bir değerlendirme gününe geldiğinizde yanında bulundurmalısınız.

Detaylara ulaşmak için: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Editör: TE Bilisim