Kamuya ve bağlı kuruluşlarına yönelik 2019 memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Yayımlanan ilanlar arasında geçtiğimiz günlerde elçilikler yapılan alımlara değinmiş,aranan şartları ve diğer detayları sizlere ulaştırmıştık. 07 Ocak tarihi itibariyle de bu alımlara bir yenisi daha eklendi ve bir elçiliğe daha, KPSS şartsız memur alımı yapılacağı duyuruldu. KPSS şartı aranmaksızın gerçekleştirilen bu alıma da başvuracak adayların 46 yaşından fazla olmaması gerekli görülmektedir. Yayımlanan ilanın başvuru şartlarına ve kılavuzuna haberimizden ulaşabilirsiniz...

Genel Şartlar

Kamu haklarından mahrum bırakılmamış, sağlık problemi bulunmayan, kamuya zararlı faaliyette yer almamış, 46 yaşını aşmamış, kamudaki bir görevinden disiplinsizlik nedeniyle uzaklaştırılmamış, takım çalışmasına yatkın, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, iletişim ve muhakeme becerileri gelişmiş, temsil yeteneği bulunan, dış görünüşüne özen gösteren, yurt içi ve yurt dışı görevlendirmeleri kabul eden, en az lise mezunu, bilgisayar ve daktilo kullanabilen, uygulanacak sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olabilecek, sağlığının elverişli olduğunu kurul raporuyla belgelemek, çok iyi derecede Romence ve Türkçe bilmeki başvuru için gerekli görülen belgeleri teslim edebilmek şeklinde özetlenebilmektedir.

Başvurular

Başvurular en geç 18 Ocak 2019, Cuma günü mesai bitimine kadar Bükreş Büyükelçiliği “Calea Dorobantilor No.72, Bucuresti” adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09:00-17:00 saatleri arasında) şahsen yapılabilir. Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçilik sorumlu tutulamayacaktır.

İlan kılavuzu için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim