Kamuya Memur Alımı ilanları yayımlandı. Ekim ayı itibari ile yayımlanan kamu memur alımı ilanlarına göre KPSS A Grubu Kariyer ve KPSS B Grubu 354 Memur Alımı yapılacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak.

Eylül ayını sona ermesi ile birlikte yeni ilanlar yayımlandı. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği memur alımı ilanları güncelleniyor.

354 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Kamuya Memur Alımı için farklı kurumlar ilan yayımladı. Bu kapsamda alımlar 6 Kamu Kurumu ve 8 Belediye Memur Alacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Belediye alımları için 30 ve kurumlara memur alımı için 35 yaş şartını taşıyor olmak gereklidir.

Ayrıca alımlar 2020 yılı veya 2021 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 55, 60, 70 veya 80 puan ile yapılacaktır.

A GRUBU MEMUR ALIMI ( KARİYER MESLEK ) İLANLARI:

Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre A Grubu Memur Alımı İlanları ile kamuya toplamda 112 Memur Alımı yapılacak. Alımlar aşağıdaki kurumlarda ve kadrolarda yapılacak. İlanların detayları için ise aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için ise Kurum İsimlerinin üzerine tıklamanız yeterlidir.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı İlanı:

TMSF bünyesine Yazılı ve Sözlü sınav sonucuna göre 7 Memur Alımı Yapacak. Alımlar Fon Uzman Yardımcılığı kadrosunda Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez teşkilatına yapılacak. Başvuru için 2020 / 2021 KPSS den P1 veya P2 puan türünden en az 75 puan almış olmak gereklidir. Başvurular 1 - 19 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Ticaret Bakanlığı:

Bakanlık en fazla 60 kişilik kadro ile memur alımı yapacağını bildirdi. Alımlar, Gümrük Grup Başkanlığı için en fazla 30, Dış Ticaret Grup Başkanlığı için en fazla 15, İç Ticaret Grup Başkanlığı için en fazla 15 kişilik alım yapılacak. Bakanlığın Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirilmek üzere KPSS'den A Grubu P48 puan türünden en az 80 puan almış olmak şartı ile alım yapılacak. Başvurular 4 - 13 Ekim 2021 tarihleri arasında alınacak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı:

ÖSYM 3 farklı alanda memur alımı yapacak. KPSS olarak adaylardan en az 70 puan almış olmak istenecek. 2020 veya 2021 KPSS Puanına sahip olan adaylar başvuru yapabilecek olup 3 kişilik kadro ile 1 Fizik, 1 Hukuk ve 1 Maliye alanlarında alım yapılacak. Başvurular devam etmekte olup en geç 4 Ekim 2021 tarihine kadar yapılacak.

Hakkari Üniversitesi:

Hakkari Üniversitesine 2 kişilik kadro ile memur kadrosunda iç denetçi alımı yapılacak.

Merkez Bankası:

Merkez Bankasına İstanbul ve Ankara'da olmak üzere Genel Müdürlüklerde görevlendirilmek üzere 40 Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Herhangi bir KPSS Şartı talep edilmemekle birlikte Yabancı Dil Sınavı şartı aranıyor. Adayların İngilizce dilinden en az 84 puan almış olmaları gereklidir. Ayrıca 35 yaş şartı ve en az 4 yıllık mezun olmuş olmak şartı aranacak.

B GRUBU MEMUR ALIMI İLANLARI:

Yukarıdaki A Grubu memur alımı ilanlarından farklı olarak Belediye ve Kurumlara B Grubu KPSS ile memur alımları yapılmaktadır. Farklı Şehirlerde bulunan belediyelere ve kurumlara toplamda 242 Memur Alımı yapılacak. Aşağıdaki kurumların başlıklarına tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

Bafra Belediyesi İlanı:

Başvuru tarihleri: 8 - 12 Kasım 2021

Belediye 7 farklı kadro ile 27 Memur Alımı yapacağını bildirdi. Alımlar 2 Tahsildar, 7 Düz Memur Alımı, 1 Sosyal Hizmetler Uzmanı, 1 Mimar, 1 Şehir ve Bölge Plancısı ve 5 Mühendis alımı yapılacak. Alımlar Lise ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup 2002 yılı KPSS'den en az 70 puan alınmış olması gereklidir.

Çankırı Belediyesi İlanı:

Başvuru Tarihleri: 1 - 3 Kasım 2021

Çankırı Belediyesine lise mezunu adaylar içerisinden Teknisyen alımı yapılacak. Buna göre Kadın Erkek adaylar içerisinden P94 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Hakimler ve Savcılar Kurulu:

Başvuru Tarihleri: 4 - 8 Ekim 2021

HSK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 10 Memur Alımı yapacak. Bu kapsamda Lise Mezunu 5 Hizmetli alınacak. Ön Lisans Mezunu ise 5 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak. Adayların 2020 yılı KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

Çardaklı Belediyesi İlanı:

Başvuru Tarihleri: 18 Ekim - 20 Kasım 2021

Çardaklı Belediyesine memur alımları KPSS İle yapılacak. Ön Lisans Mezunu Şoför alımı yapılacak olup adayların en az 55 puan almış olmaları gerekmektedir.

Alucra Belediyesi İlanı:

Başvuru Tarihleri: 13 - 15 Ekim 2021

Alucra Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1 Düz Memuru Alımı, 1 VHKİ Alımı, 2 Zabıta Memuru Alımı ve 2 İtfaiye Eri Alımı yapılacak. Başvuru için adayların KPSSP93 veya KPSSp3 puan türünden en az 55 puan almış olmaları gerekmektedir.

Şehitkamil Belediyesi İlanı:

Başvuru Tarihleri: En geç 1 Ekim 2021

Belediye başvuruları başlamış olup Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 50 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapılacak. Adayların 2020 yılı KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlanı:

Başvuru Tarihleri: 4 - 8 Ekim 2021

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 125 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri Alımı yapılacak. Memur alımı için adayların Genel İdare Hizmetleri sınıfından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmaları gerekmektedir.

Baylikdüzü Belediyesi İlanı:

Başvuru Tarihleri: 11 - 15 Ekim 2021

Beylikdüzü Belediyesi bünyesine 10 kişilik boş kadro ile 10 Zabıta Memuru alımı yapacak. 2 Kadın ve 8 Kadın memur alımı yapılacak. Adayların KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İlanı:

Başvuru Tarihleri: En geç 1 Ekim 2021

Belediye bünyesindeki eksikliği giderebilmek için 12 kişilik kadro ile İtfaiye Eri alımı yapılacak. Lise 2, Ön Lisans 6 ve Lisans mezunu 4 memur alımı yapılacak. Adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

DİĞER TÜM MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim