Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz ay yayımladığı 2019-1 Memur alımı ilanı için başvuruları 20-24 Ocak 2020 tarihleri arasında almışmıştı. Ancak Devpet Perosnel Başkanlığı üzerinde az önce yapılmış olan duyuruya göre Genel Müdürlük ilanın güncelediğini belirtti.

MEMUR ALIM İLANI GÜNCELLENDİ!

2019 yılı 1. Dönem kadrolu Aşçı alımı kapsamında 20/01/2020-24/01/2020 tarihleri arasında başvurular alınmıştır. Ancak yeterli sayıda başvuru olmaması sebebiyle 2019 yılı 1. Dönem kadrolu Aşçı alımı başvuru süresi ve şartları güncellenmiştir. Ayrıca 2019-1’inci dönem kadrolu Aşçı alımına 20/01/2020-24/01/2020 tarihleri arasında başvuru yapan adayların başvuruları geçerli olup, bu kişilerin tekrar başvuru yapmalarına gerek yoktur.

AŞÇI ALIMI YAPILACAK BİRİMLER:

Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcı Hizmetler sınıfında, 1 Bartın,  1 Bitlis, 1 Kocaeli, 1 Özel Harekat Başkanlığı, 1 Polis Akademisi Başkanlığı, 3 Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve 1 Van olmak üzere toplamda 9 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

b. Atanmak istediği unvanla ilgili olarak EK-1 de belirtilen öğrenim şartı ve diğer nitelikleri taşımak,

c. Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

d. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

e. Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.

f. Ortaöğretim Kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ve Dallarının, Aile ve Tüketici Hizmetleri AlanıBeslenme ve Ev Yönetimi Dalının, Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı-Ev Ekonomisi Dalının veya Konaklama ve Seyahat Hizmetleri AlanıTurizm/Otelcilik ve Turizm Dalının birinden mezun olmak.

KPSS 50 PUAN ŞARTI:

Emniyet Genel Müdürlüğü memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylar 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gereklidir.

BAŞVURU SÜRECİ UZADI!

Emniyet Genel Müdürlüğü aşçı alım ilanına başvurular tekrar 17 Şubat 2020 tarihinde başlayacak ve en geç 21 Şubat 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. başvurular adayların bulundukları ilin İl Emniyet Müdürlüğüne şahsen yapmaları gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim