Kamu kurumlarına yapılan memur personel alımlarında, düşük kpss puanı üzerinden çok sayıda ilan yayımlanmış durumda. Bu alımlarda zabıta memuru, nikah memuru ve itfaiye eri kadrolarına yönelik ilanlar yayımlanmıştır. Yayımlanan kadrolara başvuru yapmak isteyecek adaylara yönelik tüm bilgilendirmelere haberimizde yer verip, sizlere ulaştırmaya çalışacağız.

Zabıta memuru alımı

Bu kadro için başvuru yapacak adayların, belirtilen bölümlerden mezun olmuş olması, boy ve kilo şartlarını barındırması, 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilenlere uygun olması gerekmektedir. Başvurularda adayların taşımaları gereken kılavuzda belirtilmiş diğer nitelik ve koşullara uygun olması istenmektedir. Başvurular şahsen yapılacaktır.

Nikah Memuru Alımı 

Başvuru yapmak isteyen adayların, yukarıda beliritlen temel şartlara ek olarak, dış görünüşüne özen göstermesi, sağlık problemi bulunmaması, mesleki bilincinin yüksek olması, kendini geliştirmeye açık olması mülakat sürecinde fayda sağlayacaktır.

Düz memur kadrosu

Ofis işi olarak adlandırılabilecek; evrak, belge veya dökümanların arşivlenmesi, bilgisayara işlenmesi ya da amirden gelecek görevlerin yerine getirilmesi işlerini yapacak bu kişiler için başvuru şartları yukarıda belirtilen koşullarla ortak özelliklerdedir. Başvuruların Mardin Derik Belediyesine şahsen yapılması ve istenen belgelerin teslim edilmesi gerekmektedir.

Devam eden ilan itfaiyeci alımı

Yayımlanan ve başvuru süreci devam eden bu ilan için de adayların belirtilen bölümlerden mezun olmaları, itfaiyecilik meslek şartlarını taşımaları, sağlık raporlarını sunabilmeleri, gerekli eğitimleri belgelemeleri, ehliyet sahibi olmaları istenmektedir. En az lise mezunu itfaiye eri alımları için Lüleburgaz Belediyesi' ne şahsen müracaat yapılacaktır.

TÜM MEMUR ALIMLARI CEBİNİZE GELİYOR!

Uygulamalarımızı indirerek, tüm ilanlardan anında bildirim alabilirsiniz.

iOS> TIklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.