Farklı platformlar üzerinde yayımlanan kamu ilanlarına göre farklı kadrolarda 4009 memur personel alımı yapılacak. Söz konusu ilanlar Resmi Gazete ve kurumların İnternet siteleri üzerinde yayımlandı ve başvuru süreleri başladı. İşin Olsa ekibi olarak sizlere kamuya Düşük KPSS puanı ile memur alımı yapan kamu kurumlarını ve bilgilerini paylaşacağız.

DÜŞÜK KPSS PUANI ALIM YAPAN KURUMLAR:

Haberimizin başlığında da bahsettiğimiz gibi kamuya Düşük KPSS puanı ile memur alımları ve personel alımları yapılacak. Söz konusu düşük KPSS puanı asgari seviyede olan 60 KPSS puanıdır. Bu kapsamda 60 KPSS puanı ile Kamuya farklı kurumlar ve bakanlık tarafından 4009 kişilik kadro ile alım yapılacak.

Bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatifleri Şanlıurfa'da 23, Antalya'da 42 memur alacak. İstanbul üniversitesi 94 sözleşmeli personel alacak ve Orman genel Müdürlüğü ise 3 bin 850 memur alımı yapacağını ilan etti.

Alım yapılacak olan pozisyonlar ise, Orman Muhafaza Memuru, orman Mühendisi, Kooperatif Görevlisi, Ziraat Mühendisi, Hemşire gibi kadrolarda alım yapılacak. Aşağıda sizlere ilgili ilanların detaylarını ve kadro dağılımlarını aktaracağız.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 94 PERSONEL ALIMI:

İstanbul Üniversitesi bünyesine 3 farklı alanda Hemşire alımı yapacağını belirtti. Bu yönde Lisans mezunu Özel bütçeden 60 hemşire ve Döner sermayeden 20 Hemşire alınıyorken lise mezunu ise 14 Sözleşmeli hemşire alımı yapılacak. Adaylardan Lisans mezunları için KPSSP3 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. KPSS geçerlilik yılı 2018 olarak belirtildi ve adaylar başvurularını en geç 04 Ekim 2019 tarihi itibari ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular hakkında ve detayları hakkında bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ 60 MEMUR ALIMI:

Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere iki farklı bölge birliğindeki eksikliği karşılamak üzere memur alımı yapacağını ilan etti. Alımlar Ziraat Mühendisi ve Kooperatif görevlisi pozisyonlarında yapılacak. Antalya Bölge Birliği Kooperatif görevlisi 42 kişilik kadro ile 20 Kooperatif Görevlisi alınıyorken KPSS şartı aranmaksızın 22 Ziraat Mühendisi kadrolarına alım yapılacaktır.

Şanlıurfa Bölge Birliği tarım kredi kooperatifleri ise, 11 kooperatif görevlisi ve 12 Ziraat Mühendisi alımı yapacak. Adaylardan bu yönde Lisans mezunlarından KPSSP3 puan türünden ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Antalya Bölge birliği ilanı için Buraya Tıklayınız.

Şanlıurfa Bölge Birliği ilanı için Buraya Tıklayınız.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR ALIMI:

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geçtiğimiz ay yapılmış olan duyuruya göre 2019 yılı için 3 bin 850 memur personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Orman Genel Müdürlüğü bünyesine Türkiye geneli olmak üzere 1150 Orman Mühendisi ve 2700 Orman Muhafaza Memuru alımı yapacak.

Uzun süreden beri beklenen ilan için başvuru süreci başlamış olup adaylar başvurularını en geç 07 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları ve Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. İlgili ile hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

DİĞER MEMUR ALIMLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim