2018 Nisan ayında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) bünyesine yönelik memur personel alımları için 995 kadro ihdası gerçekleştirilmişti. Bu alımlarla alakalı uzun süren bekleyiş, hala sürecek gibi gözüküyor. Adaylar seslerini sosyal medya platformlarından ve sitemiz isinolsa.com üzerinden duyurmaya çalışıyorlar.

DSİ 995 kadro ihdasının ardından ilana çıkmadığı gibi, uzunca sürerlerdir memur kadrosuna da açıktan atama yoluyla memur alımı yapmamaktadır. Yeterli sayıda alım yapmıyor olmasına rağmen kabul gören ve adayların çok uzun bir süredir beklediği 995 memur alımı kadro ihdasının ardından açıklamanın yapılmayışı, adayların mağduriyetini ve tedirgin bekleyişlerini sürdürmektedir. Yürütülmesi planlanan, kadro ihdasının dahi yapıldığı bir memur alım süreci için 1 yıldır bekleniyor olması, adayların kafasında soru işareti oluşturmaktadır. 

BEKÇİ ALIMINDA KADRO İHDASININ ARDINDAN İLANLAR YAYIMLANDI

Bekçi alımına yönelik kadro ihdasının başlatılmasıyla beraber kısa sürede ilanlar yayınlanmış ve başvuruları alınmaya başlamıştır. Bir yıla yakın bir süredir ilana çıkmayan, duyuru yapmayan kurumun ilan yayınlaması ya da ilanı bekleyen adaylara duyuru yapması istenmektedir. DSİ memur alımını bekleyen adaylar sitemiz isinolsa.com üzerinden bizlere ulaşarak taleplerini aktarmışlardır. 

İLAN DUYURUSU YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALIN
Aşağıda yer alan bağlantılardan mobil uygulamalarımızı indirerek tüm gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

iOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILIYOR?

DSİ 995 memur alımında Müfettiş, Müfettiş Yardımcısı, Şube Müdürü, Avukat, Memur, Bilgisayar İşletmeni, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, İstatistikçi, Sosyal Çalışmacı, Mühendis, İstatistikçi, Şef, Arazi Toplulaştırması Etüt ve Projelendirme Dairesi Başkanı gibi kadrolar üzerinden personel alımları gerçekleştirilmesi beklenmektedir. 

Editör: TE Bilisim