Doğu Marmara Kalkınma Ajansı memur personel alımı ilanı yayımlandı. 3 Haziran 2022 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ( MARKA ) bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek üzere 5 farklı ilde hizmet veren birimlerinde görevlendirmek üzere Memur Personel alımı yapacak. Başvurular Haziran ayı içerisinde başlayıp Temmuz'da sona erecek. Bu yönde başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler talep edilmekte. Ayrıca isteyen KPSS Puanı ile veya İsteyen KPSS siz Personel Alımı ilanına başvuru yapabilecek.

Personel Alımı Yapılacak Kontenjan Bilgisi

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Bolu, Düzce Kocaeli, Sakarya ve Yalova illerinde görevlendirmek üzere 4 Uzman Personel alımı yapacak. Bu yönde görevleri, bölge ve ülkesinin kalkınmasına hizmet etmeye gönüllü, iletişime açık ve kendine güvenen, başarma azmine sahip, çevresindeki olaylara duyarlı, öğrenmeye ve kendisini yetiştirmeye açık, sorumluluk alabilen, yenilikçi, çözüm odaklı, analitik ve stratejik düşünme becerisine sahip, değişen çalışma şartlarına uyum sağlayabilen, insan ilişkileri, kendini ifade yeteneği ve iletişim becerileri güçlü, organizasyon ve yönetim becerisine sahip olmak gereklidir.

Genel Başvuru Şartları Nelerdir?

Kalkınma Ajansına personel alımları 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi kapsamında gerçekleştirilecek. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.

KPSS'li KPSS siz Memur Personel Alımı Detayları Nelerdir?

Kalkınma ajansına personel alımları 4 farklı alanda yapılacak. Bu kapsamda bazı alanlar İş Deneyimi ile yapılıyorken bazı alımlar KPSS Puanına göre yapılacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Ajansa başvurular 26 Haziran 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 3 Temmuz 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece online olarak yapılacak. Ayrıca adayların değerlendirilmesi için Sözlü yarışma Sınavı yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 26 Haziran - 3 Temmuz 2022

Başvuru Ekranı: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr