Diyanet İşleri Başkanlığı geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre bünyesine farklı alanlarda toplamda 75 kişlik boş kadro ile alım yapacağını belirtmişti. Başvuruların 16 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar haberimizin devamındaki bilgiler doğrultusunda başvurularını gerçekleştirebilirler.

Söz konusu ilan ile Diyanet İşleri Başkanlığı kurum içi atamam yönetemi ile, Taşra teşkilatı Eğitim Merkezlerine 25 Kur'an-ı Kerim Öğretmeni ve Taşra teşkilatına Dini Yüksek İhtisas Merkezlerine 25 ve Eğitim Merkezlerine 25 olmak üzere toplamda 50 Eğitim Görevlisi olmak üzere toplamda 75 kişi alacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İlgili ilan için başvurular 16 Mayıs 2018 tarihinde başalmış olup artık sona ermektedir. Buna göre başvurular en geç 30 Mayıs 2018 tarihine kadar saat 16:30 a kadar DİBBYS (İKYS) sorumluları tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı DİBBYS programı üzerinden alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylar, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, en az 4 yıllık dini yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Memuriyet ile ilgili adaylığı kalkmamış olmak, Hala kadrolu olarak çalışıyor olmak, Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 5 inci maddesinin (b) bendinde belirtilen “Ortak Nitelik” şartını taşımak ve Diyenet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen aşere, takrib, tayyibe kursu mezunu olmak veya bu alanlarda yetkinliği Diyanet İşleri Başkanlığınca tespit edilmemiş olmak şartları aranacaktır. İlanlar hakında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Detayları

Editör: TE Bilisim