Dicle Üniversitesi memur alımı ilanı yayımladı. Resmi Gazetenin 10 Ağustos 2021 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre Dicle Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere iç Denetçi Alımı yapacak. Bu kapsamda 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun ilgili hükümleri uyarınca Üniversitemiz 1 (bir) adet 5 (beşinci) dereceli iç denetçi kadrosuna 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında naklen atama yoluyla “İç Denetçi” alımı yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

KPSS siz Memur Alımı için adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi şartlar aranacak.

Özel Olarak ise Bir kamu kurumunda çalışmakta olup Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak ve  İç Denetçilik mesleğinin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil yeteneğine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

İç Denetçi Alımı başvuruları 10 Ağustos 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 24 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen ya da posta yolu ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim