Türkiye Elektrik ve İletişim Genel Müdürlüğüne merkez ve taşra teşkilatlarına Şube müdürü, müşavir, uzman, müdür, uzman kadrolarında 60 kişilik kadro ihdas edildi. Devlet Hava Meydanları İşletmesine baş müfettiş, müşavir ve başuzman kadrolarında, memur, AİM memuru, tekniker,  48 kişilik personel kadrosu ihdas edildi.  

KİT'LERE PERSONEL KADROSU İHDAS EDİLDİ;

TCDD merkez kadrolarında ve taşrada ise başmüfettiş, avukat, şef, mühendis daire başkanı, şube müdürü müfettiş kadrolarında 137 kişi, Çay işletmeleri Genel Müdürlüğüne Veri hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Teknik Şef kadrolarında 4 kişilik kadro açıldı. EÜAŞ Elektrik Üretim Gene Müdürlüğü Genel Müdürlüğüne kimyager, mühendis, avukat, fizikçi biyolog kadrosunda 55 kişilik kadro ihdas edildi. Türkiye Elektrik İletim A.Ş. avukat, şef, dava takip memuru, başmühendis, şehir planlayıcısı, tekniker, başteknisyen öğretmen, avukat, şef memur, takip memuru, tekniker kadrolarında 239 kişilik kadro ayrıldı.

Resmi Gazetenin 25 Mart 2020 tarihli kararına göre Kamu İktisadi Teşekküllerinde dolu ve boş kadroları için bir düzenleme açıklandı. Buna göre açıklanan kadro sayısında ve unvanlarda yeni ilanlar açıklanabilir. Henüz bu konuda resmi bir açıklama bulunmuyor. Gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

Resmi Gazete kararı

Editör: TE Bilisim