Devlet Su İşleri genel Müdürlüğü memur alımı yapacak. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Devlet Su İşleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Merkez ve Taşra teşkilatındaki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/A maddesine göre istihdam edilmek üzere iki farklı kadro ile Mühendis Alımı yapılacak. Başvuru süreci hafta başı itibari ile başlıyor. Peki kimler başvuru yapabilecek? Alım yapılacak kadrolar ve iller nelerdir?

ALIM YAPILACAK İLLER VE KADRO DETAYLARI:

Devlet Su İşleri İnşaat Mühendisi ve Makine Mühendisi kadrosunda memur alımı yapacak. Alımlar,

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylardan genel olarak, 

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

b) 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSS P3 puan türünden asgari 70 puana sahip olmak.

c) Yurdun her yerinde ve arazi şartlarında görev yapabilecek sağlık şartlarını taşımak.

Özel olarak ise adaylardan,

İnşaat Mühendisliği için, Son müracaat tarihi itibarıyla fakültelerin veya denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının İnşaat Mühendisliği (YÖKSİS Kayıt No:3468) bölümünden mezun olmak.

Makina Mühendisliği için ise, Son müracaat tarihi itibarıyla fakültelerin veya denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının Makina Mühendisliği (YÖKSİS Kayıt No: 3987) bölümünden mezun olmak gereklidir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

DSİ memur Alımı başuruları 26 Nisan 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 07 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılacaktır. Adaylar başvurularını sadece elektronik ortamda http://personelalimi.dsi.gov.tr adresinde yer alan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Sınav Başvuru Formu’nun doldurulması suretiyle yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim