TÜBİTAK personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre TÜBİTAK farklı pozisyonlarda ve niteliklerde olmak üzere, TÜBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsü, Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü ve Marmara Merkezi bünyesinde görevlendirmek üzere memur alımı yapacaklarını duyurdular. Alımlar Lise mezunu olan adayları ve Ön Lisans mezunu olan adayları kapsayacak olup başvuru şatları ve başvuru bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADRO DAĞILIMI NEDİR?

TÜBİTAK farklı üç birimine memur personel alımları yapacak. Bu kapsamda TÜBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsü Kocaeli de Ön Lisans mezunu 4 Koruma memuru alacak.

TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü Ankara'da Lise mezunu 1 Şoför alacak.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Gebze'de Ön Lisans mezunu 1 Düz Memuru, Lise veya Dengi oku lmezunu 1 Şoför alacak. Ankara'da ise teknik Endüstri meslek Lisesi 1 Teknisyen alacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

TÜBİTAK bünyesindeki nitelikleri sağlayan adaylardan başvuru alacak olup adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Ekip çalışmasına yatkın olmak, Sorumluluk sahibi olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen eğitim seviyesini tamamlamış olmak , 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacak.

Özel Olarak ise, Koruma memuru adaylarından, Mesai saatleri dışında çalışma engeli bulunmamak. Kamera sistemleri izleme/kullanma konusunda tecrübeli olmak, Vardiyalı olarak çalışmasına engel bir durumu bulunmamak.Birimde ihtiyaç duyulan diğer idari hizmetlerin yerine getirilmesinde görev almak.İletişim becerisi gelişmiş olmak ve kendini ifade yeteneği bulunmak

Şoför kadrosu için, Alanında en az 3 yıl mesleki tecrübe sahibi olmak ve istenilen deneyime sahip olduğunu çalışılan işyerleri ile SGK'dan alınacak belgeyle ibraz etmek, B sınıfı ehliyet sahibi olmak, SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan Türkiye İş kurumu üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını İŞKURüzerinden gerçekleştirebilecekler. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 19 Nisan 2019 tarihine kadar İŞKUR üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında ddetayları sizlerle aşağıda paylaşıyoruz.