Cumhurbaşkanlığı memur alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilan ile Cumhurbaşkanlığına bağlı olan Savunma Sanayii Uzman Yardımcısı alımı için başvurular Bugün başladı.

SBB bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Yapılacak Yazılı ve Sözlü Giriş Sınavı ile Genel İdare Hizmetler sınıfında 7 nci dereceli kadrolara atanmak üzere Savunma Sanayii Uzman Yardımcısı alımı yapacak.

Alımlar farklı kadrolarda KPSS ve YDS puanı ile yapılacaktır. Bu kapsamda çeşitli Mühendislik bölümlerinden mezun 17 ve İşletme/İktisat 2 ile 1 Uluslararası İlişkiler alanında memur alımı yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Cumhurbaşkanlığı SBB Memur alımı ilanına başvuru için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında KPSS'den yukarıdaki alanlarda en az 85 puan almış olmak ve YDS'den en az 80 puan almış olmak, 35 yaşını tamamlamamış olmak şartları aranacak.

Adaylar başvurularına 1 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Kasım 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece Savunma Sanayii Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

  • Özgeçmiş
  • Son 6 aya ait vesikalık fotoğraf,
  • Diploma veya mezuniyet belgesi,
  • YDS Puan belgesi

ile başvuru yapılacak.

DİĞER MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA