Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığına İŞKUR üzerinden 45 işçi alımı başvuruları tamamlandı. Adaylar yoğun ilgi gösterdiği temizlik görevlisi, silahlı güvenlik görevlisi kadrolarındaki 45 personel alımı için Ankara ve İstanbul ilinde istihdam edilecekler. Çalışma Bakanlığı İŞKUR üzerinden gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 45 işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak merak edilen konular arasında yer almaya başladı.

45 İŞÇİ ALIMI KURA SONUCU BEKLENİYOR!

Bilindiği gibi 22 Haziran ile 26 Haziran tarihleri arasında İŞKUR üzerinden açıklanan ilanlarda başvuruların tamamlanması ardından 3 Temmuz 2020 tarihinde Ankara Yenimahalle ilçesinde bulunan Devlet Arşivleri Başkanlığında noter huzurunda kura gerçekleştirildi.

Koronavirüs önlemleri nedeniyle noter kurasına adaylar katılım sağlayamadılar. Bu sebeple üzerinden 3 gün geçmesinin ardından kura sonucu resmi internet sitesi üzerinden adaylar duyurulacak ve adaylar kadro sayısının 4 katı kadar asil ve 4 katı kadar da yedek belirlenerek sözlü sınava çağırılacaklar. Adaylar sözlü sınava gelirken istenen belgeler için bilgilendirme duyurusu açıklanacak. Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacak. Adayların bu sebeple resmi duyuruları takip etmeleri önemli arz etmektedir.

Sözlü sınavı ne zaman yapılacak Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığının personel alımı başvurusu yapan adaylara yönelik olarak noter kurası sonuçların açıklanmasının ardından duyuru ile kura tarihi sözlü mülakat tarihleri ve belge gerekli bilgileri ilan edildi.

Sürekli İşçi Alımı Kura Sonuçları

ADAYLARIN TESLİME TMELERİ GEREKEN BELGELER BELLİ OLDU!

Temizlik Görevlisi için;

Nüfus Cüzdan Fotokopisi

Diploma

Resmi kuruma verilmek üzere Adli Sicil Belgesi

Güvenlik Görevlisi için;

Nüfus Cüzdan Fotokopisi

Diploma

Resmi kuruma verilmek üzere alınacak Adli Sicil Belgesi

Temel Eğitim Belgesi

Özel Güvenlik Kimlik Kartı

İşin olsa sitesi üzerinden gelişmeleri anında öğrenmek için TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim