Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sözleşmeli bilişim personeli kadrosunda memur personel alımları gerçekleştirecek. Sözleşmeli statüde yapılacak olan bu personel alımlarında; aşağıda görülen kadrolar üzerinden ilanlar yayımlanmıştır. Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinden duyurulan bu personel alımlarında başvuru yapan ve göreve başlamasına karar verilen kişiler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı' nın Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edileceklerdir.

POZİSYONLAR

Yazılım Geliştirme Takım Lideri ve Çözüm Mimarı, Kıdemli Uygulama Geliştirme Uzmanı (.Net), Veri Tabanı Yönetimi Uzmanı (B Grubu), Kıdemli Sistem Uzmanı (B Grubu), Kıdemli Ağ Uzmanı (B Grubu), Uygulama Geliştirme Uzmanı (.NET), Uygulama Geliştirme Uzmanı (Java), Sistem Uzmanı (Unix ve Linux) pozisyonlarına yönelik alımlar yapılmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan bu ilanlara başvuruda bulunacak olan adayların, her memur alım ilanında olduğu gibi 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması istenmektedir. Bu noktada genel şartların dışında üniversitelerin dört yıllık eğitim veren fakültelerinden; bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, endüstri mühendisliği ya da diğer mühendislik fakültelerinden mezun olmuş olmaları istenmektedir. Fen, edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinden mezun olmuş adayların yanı sıra; matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmaları da istenmektedir.

İlana başvuracak adaylardan ek olarak deneyim şartı da istenmektedir. 3 - 5 yıllık deneyim şartları bu ilanlar için uygulanacaktır. Daha detaylı bilgiye ilan kılavuuzundan erişim sağlanabilmektedir. Bu ilana başvurular 29 Nisan 2019 ile 03 Mayıs 2019 tarihleri arasında bakanlığın evrak birimi üzerinden şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

İLAN KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN.

Editör: TE Bilisim