Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( ÇAYKUR ) bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak adına alım ilanı yayımlamıştı. Yayımlanmış olan ilana göre 8 kişilik boş kadro ile Mühendislik kadrolarına lisans mezunu alımlar yapılacak. Adaylar başvurularına geçtiğimiz günlerde başlamış olup artık sona erdirmeleri gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için hazırladığımız bu haberimiz sayesinde son başvurularınızı gerçekleştirebileceksiniz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 8 kişilik boş kadro ile 6 farklı mühendislik kadrolarına alım yapıyor. Bu kapsamda, 1 Endüstri Mühendisi, 2 Makine Mühendisi, 1 Bilgisayar Mühendisi, 1 Kimya Mühendisi, 1 Elektrik Mühendisi, 2 Ziraat Mühendisi pozisyonları için alım yapacak olup adaylardan da bu yönde bazı nitelikler aranmaktadır.

Adayların başvuru yapabilmeleri için, 399 Sayılı kanun Hükmünde Kararnamenin 7 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Fakültelerin veya yüksekokulların ilgili mühendislik bölümlerinden mezun olmuş olmak, Son başvuru tarihi itibari ile 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına 09 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 27 Eylül 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

Bu bağlamda adaylardan başvuru esnasında, Vesikalık fotoğraf, KPSS Sonuç belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı örneği ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ:

Başvuru yapmış olan adayların KPSS puan durumları incelenerek kadro sayısının üç katı kadar aday belirlenecek olup adaylara Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü resmi internet adresi üzerinden bildirilecektir. Sınav sonuçları hakkında herhangi bir tarih verilmemiş olup başvuru sonrası açıklanması beklenmektedir.

SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

Giriş sınavı yazılı ve sözlü sınavlardna oluşmaktadır. Bu yönde sınavın yazılı bölümü 10 Ekim 2019 tarihi itibari saat 10:00 da yapılacaktır. Sınav 80 sorudan oluşacaktır.adaylara ise 120 dk süre verilecektir.

Ayrıca yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar 250 TL  sıav ücreti yatıracak olup en geç 07 Ekim 2019 tarihine kadar yatırılması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim