Çankaya Belediyesi bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak üzere 80 kişilik kadro ile zabıta memuru alımı yapacağını bildirmişti. Adaylar başvurularına 23 Haziran 2020 tarihi itibari ile başlamıştı ve 29 Haziran 2020 tarihi ile sona erdi. Başvuru yapan adayların en çok merak ettiği konulardan olan, Başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağıdır. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde Zabıta memuru alımları hakkında bilgiler paylaşacağız.

EN AZ LİSE MEZUNU MEMUR ALINIYOR!

Çankaya Belediyesi Bünyesine en az lise mezunu memur alımı yapacak. Bu yönde başvurular 10 Lise mezunu, 30 Ön Lisans mezunu ve 40 Lisans mezunu zabıta memuru alınacak. Erkek ve kadın adaylardan başvuru alındı.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ NASIL OLACAK?

Çankaya Belediyesi Zabıta memuru alımına başvuru yapmış olan adaylar KPSS puanı ile başvuruda bulundurlar. Bu kapsamda adaylardan En az 60 KPSS puanı istnmişti. Şimdi belediye tarafından yapılacak değerlendirmeler lise, ön lisans ve lisans seviyesinde yapılacak. Değerlendirmeler En yüksek puandan başlanaran en düşüne kadar yapılacak. 

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haziran ayında başvuru yapmış olan adaylar için sonuçlar Temmuz'da açıklanacak. Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre 29 Haziran 2020 tarihinde biten başvurular için sonuçlar 4 gün sonra yani 03 Temmuz 2020 tarihinde Belediyenin resmi İnternet adresi olan www.cankaya.bel.tr adresinde açıklanacaktır.

SINAV NE ZAMAN?

03 temuz 2020 tarihinde sonuçlarını öğrenen adaylar sözlü ve uygulamalı olarak sınava 06 temmuz 2020 tarihi ile 10 temmuz 2020 tarihleri arasında Şehit gönenç Caddesi no:20/1 Maltepe - ÇANKAYA / ANKARA adresinde saat 09:00'da yapılacaktır.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

Editör: TE Bilisim