Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Memur Alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi gazetede 8 Ekim 2021 tarihi ile gelmiş olan ilana göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Merkez Teşkilatında istihdam edilmek üzere 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ile Çalışma Uzmanlığı Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde sözlü sınav ile genel idare hizmetleri sınıfına dâhil 8’inci kadro dereceli 125 çalışma uzman yardımcısı alımı yapılacaktır.

KPSS VE ALANINA GÖRE KADRO DAĞILIMI:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde yer alan genel şartlara sahip olmak.

2- Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren ve yukarıda yer alan tabloda belirtilen öğrenim dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

3- ÖSYM tarafından 2020 ve 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında, yukarıdaki tabloda puan türleri başlığı altında belirlenen puan türlerinden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

4- 2021 yılının ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak.

5- Askerlik çağına gelmiş erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı memur alımı başvuruları 12 Ekim 2021 tarihi saat 10:00 itibari ile başlayacak olup en geç 7 Kasım 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden giriş yaparak.

BAŞVURU KILAVUZU BURADA

Editör: TE Bilisim