Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ( ÇSGB ) 125 Memur Alımı yapacak. Bakanlık Merkez Teşkilatında istihdam edilmek üzere farklı gruplarda 125 kşilik boş kadro ile Çalışma Uzman yardımcısı alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların sona ermesi ile birlikte artık sonuçlar beklenmeye başlandı. Peki çalışma Uzman yardımcısı Aımı sınavı ne zaman? Sınav konuları nedir?

BAŞVURULAR SONA ERDİ!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesine aşağıdaki alanlarda memur alacak.

Başvuruların 12 Ekim 2021 tarihi ile başlayıp 7 kasım 2021 tarihi ile sona erdi.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

ÇSGB 125 memur alımı başvuruları KPSS Puanı ile yapıldı. Bu bağlamda başvuru değerlendirmesi de KPSS Puanı ile yapılacaktır. Başvurularda en yüksek KPSS Puanı ele alınmak üzere en düşük KPSS Puanına göre yapılacak sıralama ile adaylar belirlenecektir.

2020 veya 2021 lisans düzeyi Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçlarına göre yapılan başvurular arasından, her bir grup için en yüksek puana sahip adaydan başlanarak atama yapılacak kontenjan sayısının 3 (üç) katı aday (son sıradaki adayla aynı puanı alanlar dâhil) sözlü sınava çağırılacaktır

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

Bildiğiniz gibi Uzman yardımcısı Alımı sınavı sözlü olarak yapılacak. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar ile sözlü sınavın yeri ve tarihleri Bakanlık resmi internet sayfasında (www.csgb.gov.tr/duyurular) ve Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden ilan edilecek olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Başvuruların 7 Kasım 2021 tarihi ile sona ermesinin ardından sonuçların en geç 15 iş günü içerisinde açıklanması bekleniyor.

Sonuçlardan haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indiriniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA