Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda olmak üzere 13 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. Başvuru süreci başlamış olan ilan hakkında tüm detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

MEMUR ALIMI BAŞVURU SÜRECİ BAŞLAD!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ( BUSKİ ) memur alımı başvuruları 16 Kasım 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 20 Kasım 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını şahsen yapacak. Başvuru belgeleri ve başvuru adresini haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız.

MEMUR ALIMI KADROLARI:

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Genel İdare Hizmetleri sınıfında 13 memur alımı yapacak. Alımlar farklı alanlarda yapılacak. Buna göre kadro dağılımı şöyledir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

BUSKİ memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Aynı zamanda Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartı ve Eğitim olarak yukarıdaki tabloda belirtilen lisans bölümlerinden mezun olmuş olmak gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK? İSTENEN BELGELER NEDİR?

Başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Sırameşeler Mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı D Blok No:6/3 Osmangazi /BURSA yerleşkesinde bulunan başvuru bürosuna veya elektronik ortamda www.buski.gov.tr internet adresine yapılacaktır.

Başvuru sırasında;

a) Başvuru Formu, Kurumumuzdan veya Kurumumuzun www.buski.gov.tr internet adresinden temin edilecektir.

b) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi.

c) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet üzerinden alınacak barkodlu mezuniyet belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Kurumumuzca tasdik edilebilir).

ç) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Kurumumuzca tasdik edilebilir).

d) KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

e) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı.

f) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı.

g) Son altı ay içerisinde çekilmiş 3 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

BAŞVURU FORMU

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim