Kamu kurumları veya Kamu Kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere 220 Memur Alımı yapılacak. Alımlar farklı kurumlar atrafından yapılacak.

Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere başvuru süreci bugün sona eren ilanları derledik. Bu yönde başvuruları geçtiğimiz günlerde başlamış ve Bugün ( 19 Şubat 2021 ) itibari ile sona eren ilanlara göre detaylar şöyledir;

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.
  • İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN BURAYA TIKLA

TİCARET BAKANLIĞI

Bakanlık bünyesine 115 kişilik kadro ile 70 Güvenlik Görevlisi ve 45 Beden İşçisi alımı yapılacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için en az Lise mezunu ve en fazla Ön Lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Başvurular 19 Şubat 2021 tarihi ile sona erecek olup İlgili ilan için Kura Çekilişi 25.02.2021 tarihinde saat 11:00’da Ticaret Bakanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Kura tarihi, saati ve yeri ile ilgili ortaya çıkabilecek değişiklikler Ticaret Bakanlığının www.ticaret.gov.tr internet adresinde duyurulacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU:

Bilgi Teknlojileri ve İletişim Kurumu farklı 5 alanda 30 kişilik boş kadro ile Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar Hukuk, Sosyal Bilgiler ve Mühendislik alanlarında alım yapılacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Eğitim, KPSS ve Yaş şartları arayacak. Ancak değerlendirmede önemli rol oynayacak olan nitelik KPSS şartıdır. Bu kapsamda adaylar başvurularını KPSS 70 Puan ile başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 75 kişilik boş kadro ile Memur alımı yapılacak. Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından 60 puan almış olmak şartı aranacak. Bu kapsamda Kadın Erkek adaylar içerisinden Ön Lisans eğitim veren alanların İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümlerinden mezun olmuş olmak gerekmektedir. İlan hakkkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim