9 Temmuz 2020 tarihli yeni açıklanan memur alımı ilanlarını göre 25 Belediye Başkanlığı memur alımı ve zabıta memuru alımı ile işçi alımı yapacağını açıklamıştır.

Kamu kurumlarında personel olmak isteyen adaylara yönelik olarak KPSS şartı ile ya da KPSS'siz atama yapılacak olan yüzlerce  ilan açıklanmaya devam ediyor. Bu ilanlardan bir kısmı da bugün açıklandı. 25 Belediyesi Belediye zabıta memuru ile memur Ayrıca işçi alımı ilanları açıkladı. Bu ilhanlarda başvuru detaylarına ilişkin bazı önemli ayrıntıları için olsa sitesi üzerinden okuyucularımıza aktarmak istiyoruz.

25 BELEDİYEYE DAİMİ-GEÇİCİ SÜREDE İŞÇİ ALIMI İLE MEMUR ALIMLARI;

Şenpazarı Belediye Başkanlığı 2 geçici işçi alımı yapacak. Şenpazarı Belediye Başkanlığı personel Limited Şirketi temizlik işçisi kadrosunda 2 açık iş ilanı açıkladı. Başvurular 7 ile 10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sarıyer Belediyesi Başkanlığının veteriner hekim kadrosunda 3 kişilik belirli süreli alımlar için 8 Temmuz ile 10 Temmuz tarihleri arasında başvuru yapabilecekler.

Kozan Belediyesi'nin büro işçisi alımı için başvurular 10 Temmuz'a kadar devam edecek. Bayan personel alımında Lisans mezunu olmak 18 yaşını tamamlamış olmak gerekli olacak.

Kütahya Belediyesi Başkanlığı garson kadrosunda 20 bayan ya da erkek personel alımı yapacak. Başvurular 10 Temmuz'a kadar devam edecek. Adaylar 3 ay süreyle çalıştırılacaklar. Başvuru yapan vatandaşlar noter huzurunda ki kura'ya göre istihdam edecekler.

Değirmenayvalı Belediyesi'nin açıkladığı ilanda bahçe beden işçisi kadrosunda 14 Temmuz'a kadar başvuru devam edecek. Adaylar En az ilkokul mezunu olmaları Ayvalı'da ikamet etmeleri, kamu haklarından mahrum olmamaları isteniliyor .

Düzağaç ilçesindeki beden işçisi kadrosunda 3 kişi alım yapılacak. 14 Temmuz'a kadar başvurular devam edecek. Adayların 50 yaşını doldurmuş olmaları, Düzağaç ilçesinde ikamet etmeleri yeterli olacak. Ayrıca kamu haklarından mahrum olmamak şartı da istenmektedir.

Hocalar ilçesinde beden işçisi kadrosunda 5 personel alımı yapılacak adayların 14 Temmuz'a kadar başvuru yapabilecekler. 18'e ile 50 yaş aralığında olmak gerekecek

Karadilli Belediyesi'nin bahçe bakım elemanı park bahçe kadrosunda daimi sürede işçi alımı için ilkokul mezunu olmak Şuhut'da ikamet etmek kamu haklarından mahrum olmamak. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak gerekli olacaktır. Bu kadroda 4 tane personel istihdam ilanı açıklamıştır.

Kalkandere Belediyesi bir çöp kamyonu şoförü alımı yapacak ilkokul mezunu olmak gerekli olacak. Diğer Belediyelerde; Saruhanlı Belediyesi 2 sürekli işçi, Bandırma Belediyesi, Çorlu Belediyesi bir veteriner hekim ve Veteriner Hekim Yardımcısı Muratpaşa Belediyesi'ne 2 mimar arama Bebek 5 geçici işçi alımı. Tarsus Belediyesi'ne 3 geçici işçi Tonya Belediyesi bir geçici işçi, Ezine Belediyesi 2 sürekli işçi, İncirliova Belediyesi 6 işçi Borçka Belediyesi 5, Gazipaşa Belediyesi 10 memur alımı yapılacak. Zabıta memuru alımlarında ise Yıldırım belediye başkanlığı 30 personel, Gebze belediye Başkanlığı 5 zabıta alımı, Tokat Belediyesi 14 geçici işçi, Demre Belediyesi 1 geçici işçi Eyüp Belediye Başkanlığı 25 memur alımı yapılacaktır. Başvuru tarihleri ve ilanlarda istenilen genel şartlar ile özel şartların tamamını erişmek için aşağıdaki bağlantı yoluyla detayları öğrenebilirsiniz.

İlanlara erişmk için https://kamuilan.ailevecalisma.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim