Bilgi Teknoloji İletişim Kurumu yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki memur personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 45 kişilik boş kadro ile Uzman Yardımcısı alım gerçekleştirecek. Alımlar Bilgi Teknoloji İletişim Kurumu tarafından yapılacak olan Giriş sınavı ile belirlenecektir. Giriş sınavı Yazılı ve Sözlü olmak üzere toplamda 2 aşamadan oluşmaktadır. 

Adaylardan, Sosyal bilimler alanında, üniversitelerin; siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakültelerinin işletme, iktisat, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi ve siyaset bilimi ile kamu yönetimi bölümü mezunlarından 5 Uzman yardımcısı, Hukuk alanında avukatlık ruhsatına sahip hukuk fakültesi mezunlarından 20 Uzman Yardımcısı, Mühendislik alanında üniversitelerin, elektrik-elektronik, elektronik, elektronik ve haberleşme, telekomünikasyon ve bilgisayar mühendisliği mezunlarından 20 Uzman yardımcısı olmak üzere 45 kişi alınacak. Genel olarak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Sınavın yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, 2015 veya 2016 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak, Sosyal bilimler alanında KPSSP40, Mühendislik alanında KPSSP2 ve Hukuk alanında KPSSP79 puan türleri aranacak olup en yüksek puandan en düşük puana kadar sıralama ile alınacaktır. Kadro sayısının 20 katı kadar aday çağırılacaktır. Başvuru şartlarına uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 16 Ocak 2017 tarihi ile 20 Ocak 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Eskişehir Yolu 10. Km. No: 276 Çankaya/ANKARA adresine şahsen ya da posta ile yapılacaktır. Başvuru tarihleri dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecek olup postada şanacak gecikmeden kurum sorum olmamaktadır. Ayrıca Buraya Tıklayarak İlanın tam metnine ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim