Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu memur alımı başvurusu başlıyor. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ( BTK ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 82 kişilik kadro ile memur alımı yapacağını duyurmuştu. Başvuruların başlaması ile çok sayıda başvuru bekleniyor. Peki kimler başvuru yapabilecek? Hangi alanlarda memur alımı yapılacak? Nasıl başvuru yapılacak? Tüm bunların bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

Başvuru Süreci Başlıyor!

BTK 82 Memur alımı başvuruları için süreç başlıyor. Geçtiğimiz gün yayımlanan ilan için başvurular 1 Nisan 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 13 Nisan 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvuru lar Online olarak yapılacak. Online başvuru adımlarını sizlerle haberimizin devamında paylaşacağız.

82 Memur Alımı Alan Dağılımı:

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 82 kişilik kadro için,

- 20 Memur, Hukuk alanında, hukuk fakültesi mezunlarından,

- 10 Memur, Sosyal bilimler alanında, en az dört yıllık lisans öğrenimi veren fakülte ve yüksek okulların; siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri veya bölümleri mezunlarından,

- 20 Memur, Mühendislik alanında, elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme fakülteleri veya bölümleri mezunlarından,

- 20 Memur, Mühendislik alanında, bilgisayar mühendisliği bölümleri mezunlarından,

- 7  Memur, Mühendislik alanında, endüstri mühendisliği bölümleri mezunlarından,

- 5 Memur,  Matematik bölümü mezunlarından

Söz konusu alımlar Genel İdare Hizmetleri sınıfı 8. ve 9. derece kadrolara Bilişim Uzmanı Yardımcısı kontenjanında yapılacak.

Başvuru Adımları Nelerdir?

BTK 82 memur Alımı başvuruları için " https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ " adresine giriş yapınız.  Söz konusu sayfada Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ilanını bularak başvurularınıza başlayabilir veya aşağıdaki bağlantıyı kullanarak direk başvuru ekranına ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU EKRANI

e-Devlet sistemi ile giriş yaptıktan sonra sırası ile başvuru adımlarını izleyerek başvurularınıza devam edebilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DİĞER BİLGİLER BURADA

Editör: TE Bilisim