Ülkemizde hala devam eden Koronavirüs salgını yüzünden bir çok memur alımı ilanı iptal edldi. Az önce Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yayımlanmış olan duyuruya göre belediye memur alımında iptal ilanı paylaşıldı.

Söz konusu olan Kulu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Düz Memur ve Avukat kadrolarında alım yapacağını belirtmişti. İlanı heyecanla bekleyen adaylar için üzücü haber 30 Nisan 2020 tarihinde paylaşılarak adaylar büyük hayal kırılığına uğradı.

KAMU MEMUR ALIMINDA KORONA ENGELİ!

Kulu Belediyesi dahil olmak üzere bir çok belediyenin memur alımı ilanı iptal edildi ve kamuya alım yapılacak yeni memur adayları malesef bekleyecekler. Bir çok kamu kurumu veya kamu kuruluşları bünyelerine yeni memur alımı için korona virüsü salgının geçmesini bekleyecek.

SINAV İPTAL İLANI:

BAŞVURULAR YAPILMIŞTI!

Kulu Belediyesine memur alımı için başvurular 20 - 24 Nisan 2020 tarihlerinde alınmıştı. Sınav sürecini bekleyen adaylar hayal kırılklığına uğradı. İlgili memur alımı ilanınında snavla ilgili tüm bilgiler paylaşılmıştı.

ADAYLAR SINAVIN YAPILMASINI TALEP EDİYOR!

Ülkemizdeki Koronavirüs nedeni ile istihdamın az olması nedeni ile belediyenin memur alımı ilanına başvurular oldukça ilgi görmüştü. Oysaki Belediye Ekonomik olarak sıkıntılı dönem geçirdiğinden sınavı iptal etti. Başvuru yapmış olan adaylar İŞİN OLSA ekibine mesaj yazarak sınavın tekrar aktif edilmesi gerektiğini bildirdiler. Bizde Sınavın tekrark aktif edilmesini talep etmeyetiz. Bu sıkıntılı dönemleri istihdam yaparak belediye ve vatandaşlara destek sağlayarak geçirebiliriz.

Editör: TE Bilisim