Türkiye İş Kurumu ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet adresinde yayımlanmış olan ilanlara göre Beyoğlu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için farklı alanlarda memur personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Memur statüsünde 80 Düz Memur Alımı ve Zabıta Memuru Alımı yapılacak. İşçi statüsünde ise 16 Belediye Personeli Alımı yapılacak. İşte ilanlara başvuru şartları ve kadro dağılımları.

MEMUR ALIMI YAPILACAK KADROLAR VE ŞARTLAR:

Alım Kadroları:

İstanbul Beyoğlu Belediyesi bünyesine 80 kişilik kadro ile memur alımı yapacak. Alımlar Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda KPSS En az 70 Puan İle Ön Lisans Mezunu 30 Zabıta Memuru ve Lisans Mezunu 20 Zabıta Memuru alınacak. Bir diğer kadro ise Düz Memur kadrosunda yapılacak. Buna göre Lisans Mezunu 25 Memur ve Ön Lisans Mezunu 5 Memur alınacak.

Başvuru Şartları:

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel Olarak ise;

a) 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir.

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

c) Zabıta memuru kadrolarına başvuracaklar için; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanısıra Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10kg’dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

d) Zabıta Memuru kadrolarına başvuru yapacaklar için sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

e) Zabıta Memuru kadrolarına başvuru yapacaklar 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgelerine sahip olmak.

İŞÇİ PERSONEL ALIM KADROLARI VE ŞARTLARI:

Alımı Yapılacak Kadrolar:

Beyoğlu Belediyesi 6 Ağır Vasıta Şoförü, 5 Bina Temizlik Personeli, 3 Güvenlik Görevlisi ve 2 Porter Taşıma personeli alınacak. Alımlar KPSS Şartı olmaksızın ve ilköğretim mezunu olarak yapılacak.

Başvuru Şartları:

- En Az İlköğretim mezunu,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Herhangi bir Kronik hastalığı olmamak,

- Beyoğlu sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,

- 01 Ocak 1985 ve sonrası doğumlu olmak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Beyoğlu Belediyesine memur alımı için başvurular 28 Aralık 2020 tarihi ile başlayacak olup en geç 04 Ocak 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece Beyoğlu belediyesine yapılacak.

İşçi Personel alımı başvuruları ise 20 - 23 Kasım 2020 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular İ[email protected] adresine CV ile mail gönderimi ile yapılacak.

MEMUR ALIMI İLANIN TAM METNİ

İŞÇİ ALIMI İLANINI TAM METNİ

Editör: TE Bilisim