Beylikdüzü Belediyesi Memur Alımı İlanı yayımlandı. Resmi gazetede yayımlanmış olan ilan ile Belediye Teftiş Kurulu Müdürlüğündeki eksikliği giderebilmek için Genel İdare Hizmetleri sınıfında bulunan 3 kişilik boş kadrosuna Müfettiş yardımcısı Alımı yapacak. Ayrıca belirtilen başvuru şartları doğrultusunda Adaylara iki aşamalı olmak üzere yazılı ve sözlü olarak Müfettiş Yardımcısı allınacak. Başvuru süreci başlamış olan ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İki Aşamalı Giriş Sınavı Yapılacak!

Belediye müfettiş yardımcısı alımı için iki aşamalı giriş sınavı yapılacak. Bu kapsamda Yazılı ve sözlü olmak üzere sınav yapılacak. Başvurusu kabul edilen adaylar yazılı sınava 02 Şubat 2022 tarihinde Çarşamba günü saat: 11.00 de Beylikdüzü Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (Trakya Salonu) Cumhuriyet Mahallesi Çandarlı Sokak Atatürk Bulvarı No:28 34520 Beylikdüzü-İstanbul adresinde katılacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesindeki genel koşulları taşımak,
  • Üniversitelerin Hukuk, İktisat, İşletme, Siyasal Bilgiler, iktisadi ve idari Bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilmiş 4 yıllık lisans eğitimi veren yurtiçi veya yurtdışı öğretim kurumlarından mezun olmak,
  • Yazılı Sınav tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,
  • Görevin yerine getirilmesini engelleyecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya erteletmiş olmak ya da askerlikle ilişiği bulunmamak,
  • Bu tür sınava daha önce en fazla bir defa katılmış olmak.
  • Adayların, Müfettişliğin gerektirdiği karakter, sicil, ifade ve temsil yeteneği ile tutum davranış yönünden müfettişlik yapabilecek niteliklere sahip olmak.

2020 veya 2021 KPSS Puanı Şartı:

KPSS şartı olarak adaylardan ÖSYM tarafından 2020 veya 2021 yıllarında yapılmış olan KPSS'den A Grubu puan türüne göre P48 puan türünden en az 80 puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Belediye Memur Alımı için başvurular 20 Aralık 2021 tarihi ile başladı ve en geç 24 Aralık 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvuruda bulunacak olan adaylar, Belediyenin resmi internet adresi olan (https://www.beylikduzu.istanbul) üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru İçin Hangi Belgeler İstenecek?

a) Beylikdüzü Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Aday Başvuru Formu: İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden veya (https://www.beylikduzu.istanbul) internet adresinden temin edecekleri Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Aday Başvuru formunun çıktısını alıp imzalayarak BAŞVURU FORMUNA aşağıdaki belgeleri ekleyeceklerdir.

b) Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, e-devlet üzerinden alınmış barkotlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla adaylar tarafından getirilecek diploma suretleri belediyemizce tasdik edilecektir),

c) Yurt Dışı Mezuniyetlerde Denkliğin YÖK tarafından onaylandığına dair belgenin aslı ya da onaylı sureti. ç) Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS A Grubu) Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin web sitesinden alınan doğulama kodlu bilgisayar çıktısı,

d) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı ve Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

e) 4.5x6 cm ebatlı 2 adet vesikalık fotoğraf, (Son altı ay içinde çekilmiş)

f) Aday tarafından el yazısı ile yazılmış ve imzalanmış özgeçmiş,

g) Görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi olmadığına dair yazılı beyan,

ğ) Sabıka kaydı olmadığına dair yazılı beyan,

h) Erkek adayların askerlikle ilişkisi olmadığına dair yazılı beyan

İLANIN TAM METNİ