Kamuya ve bağlı kuruluşlarına 2019 memur alımları devam ederken, belediyelere de yeni memur alımları yapılmakta ve bu ilanlar kamuoyuna duyurulmaktadır. İkamet şartı bulunan belediye personel alımı ilanlarına başvuru yapacak kişilerin taşıması gereken özelliklere, başvuruların tarihlerine ve diğer detaylarına kısaca göz atalım...

Belediye tarafından yayımlanan ilanlarda, belediye bünyesine itfaiye eri ve zabıta memuru alımları yapılacağı aktarılmıştır. Bu ilanlara başvuru yapmak için adaylarda aranacak ortak özellikler; sağlık problemi bulunmamak, T.C vatandaşı olmak, kamu zararına faaliyette yer almamış olmak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, temsil ve muhakeme becerileri bulunmak, takım çalışmasına yatkın olmak, mesai saatlerine özen gösterebilecek, mesleki sorumluluklarının bilincinde hareket edebilecek olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, kamudaki görevinden disiplinsizlik, yüz kızartıcı suçlar nedeniyle uzaklaştırılmamış olmak, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak şeklinde genel şartlar ve özelliklerin aranacağı belirtilmektedir. Bu şartlar ve özelliklerin yanı sıra adayların ilgili bölümlerden veya dengi okulların fakültelerinden mezun olmuş olmaları, kilo ve boy şartlarını taşımaları, yaş şartlarına uygun olmaları, kitle-beden endeksinin uygun olması gibi nitelikler istenmektedir.

Başvurular nereye nasıl yapılacak?

İlana yönelik başvurular yakın zamanda başlayacak. Henüz başvuru formu yayımlanmayan ilana başvurular Isparta Keçiborlu Senir Belediye Başkanlığı' na şahsen yapılacaktır. İlana başvurular 04 Mart 2018 günü itibariyle başlatılacaktır. Başvuru yapacak adayların KPSS puan türlerinden en az 60 almış olmaları beklenmektedir. Ayrıca adaylarda B sınıfı sürücü belgesi de istenecektir.

İlana başvurular başladığında bildirim almak için aşağıdan mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip etmek için tıklayınız.