Farklı illerdeki belediye başkanlıklarına KPSS şartı olmaksızın belediye personeli alımları gerçekleştiriliyor. Yürütülen bu belediye personeli alımları için taşınması gereken tüm şartlara ve detaylarına haberimizde yer vermeye çalışacağız. Sitemiz isinolsa.com üzerinden ilanlarla alakalı güncel bilgilere erişim sağlayabilirsiniz.

Sıklıkla yayımlanan bu alımalrla alakalı şuanda güncel 6 ilan bulunmaktadır. KPSS şartının aranmadığı bu ilanlarda, en az ilkokul mezunu adaylar için işçi alımları, en az lise mezunu olan adaylar için ise memur kadrosuna alımlar gerçekleştirilmektedir. Yürütülen alımlara başvuru yapan adaylar, başvuruları sonucunda aşağıdaki belediyelerde görev alabileceklerdir.

Burdur Bucak Belediyesi

Erzurum Palandöken Belediyesi

Çanakkale Kepez Belediyesi

Edirne İpsala Belediyesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIYOR?

Burdur Bucak Belediyesi' ne hemşire alımı, Erzurum Palandöken Belediyesi bünyesine şoför ve garson alımları, Çanakkale Kepez Belediyesi' ne iletişim danışmanı, Edirne İpsala Belediyesi' ne şoför alımı, İzmir Belediyesi' ne şoför ve büro memuru, Aydın Büyükşehir Belediyesi' ne ise kepçe operatörü, iş yeri hekimi, iş güvenliği uzmanı, beden işçisi, elektronik pano elemanı, inşaat mühendisi, boyacı ve yüzey hazırlamacı, mekanik bakım onarıcısı alımları sağlanacaktır. Yayımlanan bu ilanlara başvurular, belediyelere şahsen yapılmalıdır. Her belediyenin personel alımıyla alakalı daha detaylı bilgilendirmesi, resmi web adresi üzerinden yayımlanmaktadır. Buralarda yer alan ilan kılavuzlarına mutlaka göz atmanızı önermekteyiz. Başvurularda problem veya mağduriyet yaşanmaması adına bu noktada dikkatli olmanız faydanıza olacaktır.

Editör: TE Bilisim